Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Problem z uruchomieniem podnośnika za którymś razem dopiero się włączy i podnosi.

2. Nie można ustawić ograniczenia wysokości siłownik cały czas idzie do samej góry i nie wyłącza pompy.

3. Potencjometr od regulacji "docisku, obciążenia" siłownika steruje szybkością opadanie, podnoszenia siłownika.

Opublikowano

Jest możliwość, że to problem z czujnikiem polożenia lub mechanicznie z pozycją położenia. Jeśli problem faktycznie w sterowniju, to mogę pomóc, ale to najlepiej gdybyś był pewny uszkodzenia w staerowniku.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez StajennyArczi
      Witam wszystkich forumowiczów.
      Mam pytanie odnośnie,  zidentyfikowaniu przewodów.
      Trafił do mnie Zetor 7211 od znajomego, długo stał kuna i inne gryzonie zrobiły mocny bałagan, coś tam próbował połatać ale bez efektów.
      Ale do sedna, po rozkręceniu deski kostki powypinane, kable poupalane, pourywane.
      Przy wiązce idącej od  bezpieczników są luźne kable ( foto , zaznaczone w kółko)
      Czy ktoś z was będzie pamiętał gdzie powinny być?

Pozdrawiam.

• Przez szymon922222267
      Witam czy mógłby ktos powiedzieć od czego jest ta pomarańczowa kontrolka?

• Przez deymonnn
      Mam schemat instalacji elektrycznej do fiata winner. Jeżeli ktoś potrzebuje pisać.
    • Przez jerus173108
      Witam. Potrzebuje porady odnosnie bledu w Valtrze t190 kod F367 co to za awaria. Ktoś się może z tym borykał? 
    • Przez Patryk223
      Witam ma może ktoś schemat instalacji elektryczny ciągnika renault 94 czy wie skąd wziąść 
  • Dodaj nową pozycję...
v