Skocz do zawartości

vicon extra /kubota uszczelnienie

ChiquitaB

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez domel27
      Witam. Nabyłem kosiarkę Krone z kondycjonerem. I moje pytanie czy to nie będzie robić sieczki gdyż na tym wale są trzy rzędy jakby noży metalowych wygląda to jak w sieczkarni w kombajnie. Rozmawiałem ze znajomym i on w kuhn ma to plastikowe i z regulacją obrotów 540/1000 i wysokością czy w Krone też można tym regulować ?

• Przez Wojtek026
      Zastanawiam się nad kupnem kosiarki bijakowej, po primo jaka była by dobra do ciągnika 80km czy z bijakami czy z bijakami V oraz z wałem z tyłu czy z kółkami, a używał bym jej do koszenia gorszych łąk na dopłaty, gorszych w sensie poryte przez dziki podmokłe czy nawet zalane przez wodę, pytanie moje najbardziej tyczy się tego jak na to patrzy arimr czy czepiają się  czy nie ma z tym problemu bo niby to co skoszone ma być zebrane, ale i po bijakach to przecież po 2 tyg już nawet nie widać czym to koszone, czy 2,5m czy mniejsza do czego ten przesów hydrauliczny się przydaje, czy spod takiej kosiarki można dostać kamieniem po kabinie, oraz czy jak bym się zdecydował na taką 2m to czy i 3512 dał by rady z taką?
    • Przez Baryga98
      Witam, chciał bym zasięgnąć waszej opinij jaki mulczer wybrać do zetora 7211 bądź forterry 100. Mulczer miał by służyć głównie do cięcia poplonów, brokuła i truskawki po zbiorach oraz mniejszych ilości ścierniska po kukurydzy w sumie rocznie około 15ha. Co mogli byście polecić do takiej pracy do tej pory miałem okazje pracować mulczerem STARK KMH175 i całkiem niezła robotę robił i mniejszy zetor go nie czuł w poplonie.
    • Przez rolnik8712
      Witam,
      Czy ktoś z Państwa posiada kosiarkę ogrodową STIGA VILLA HST?
      Jakieś uwagi? Opinie?
      Byłbym wdzięczny, pozdrawiam

• Przez Mateusz320
      Jak ściągnąć ten tryb bez ściągania dołu ?
      Zwykły ściągacz poprostu się ślizga 

• Dodaj nową pozycję...