Claas liner 880 profil, smarowanie
Przez
Trowel, w Przetrząsarki i zgrabiarki
-
Podobna zawartość
-
Przez Pokli
Proszę o pomoc. Potrzebuję części do zgrabiarki KRONE KS 3.50/10. Czesc podajze nazywa sie "bieznia korbowa" krone. Czy ktoś ma i może sprzedac?
-
Przez Pokli
Dzień dobry. Zgrabiarka Krone KS 350/10. Z przodu zęby powinne zgrabiac a później powinne unosić się wraz z obrotem.
Dlaczego ramiona z zębami nie obraca sie do gory? Proszę o pomoc
-
Przez tomek2201
Witam. Mam taki problem ze zgrabiarką karuzelową JARMET 4,2 m. Podczas zgrabywania często przerzuca z pokosu spowrotem na zgrabione. Nie mogę jej wyregulować i nie wiem dlaczego tak się dzieje. Staram się jechać wolno i na niskich obrotach bo w przeciwnym razie przerzuca za pokos. Jak ustawiacie swoje zgrabiarki, z jaką prędkością i na jakich obrotach pracujecie?
-
Przez kuna9977
Witam poszukuję opinie na temat zgrabiarki kongskilde R+420 jest to niby mocniejsza wersja 420sl. Zgrabiarka stoi jeszcze po starych cenach ,2 tyś droższa od pranara ale i tak cena wysoka bo 24tyś Pronar 22tyś. Czy lepiej z jakiejś innej firmy kupić
-
Przez Sobolek
Witam. Chciałbym zaczerpnąć informacji w sprawie tych dwóch zgrabiarek. Jak myślicie po ich użytkowaniu, którą wybrać ?? Proszę o konkretne odpowiedzi.
-