Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no tez sie przychylam bo te "wolnoobrotówki" to sie człowiek musi nachodzic, starac,kase tracic,czas a i tak zwykle ch**a z tego wychodzi..."szybkoobrotowe" to co innego odrazu wiadomo czy tak czy nie ;)

Opublikowano

hehheh

dokladnie jak beda chcialy i sie im podobasz to sie nieobronisz,

sam wiem jak jest chodzisz z dziewczyna cos odwali jej w glowce i won, bedzie nastepny ktory bedzie latal jak pies, ja tam dalem sobie spokoj z takim interesem i jak nazie mam same plusy nieangazowania sie w zadne zwiazki hehehe.

Opublikowano

no z tymi na stałe to tak jak mówisz niby ładnie pięknie potem jej cos odje**e i koniec, jak sie spotykałes tylko dla jednego to kij ale gorzej jak sie bardziej zaangazowałes...

Opublikowano

dokladnie tak, chodzisz za laska jak ten wierny pies a ona na ciebie wylozy walka, i to juz kilka razy tak mialem ,wkurzylem sie i narazie biore SZYBKOOBROTOWE foczki, ale trzeba sie ustatkowac powli ,heehehehe

Opublikowano

Do takich szybkoobrotówek to potrzeba ziomka co wie o co kaman bo jak taka się przystawi do takiego typa co sie w niej zabuja to bedzie klapa. :P

Ja tam lubię sie czasem zabawić bez zobowiązań hehe, zwłaszcza jak nadal nie mam tej stałej ;)

Opublikowano

A moim zdaniem trzeba korzystać z życia jesteśmy młodzi, one mogą wybierać to my też, ja tak robie na zabawach, fajnie jak d*pą koło mnie kręci ;).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v