Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Dlaczego masz coś przeciwko poznawaniu ludzi przez internet? Ja nie widzę w tym nic złego. Oczywiście trzeba podchodzić do takich znajomości z pewną rezerwą do czasu spotkania z osobą poznaną w sieci. Ale jak najbardziej można nawiązać znajomość przez internet.

Opublikowano

Bo Ty jesteś Chiqiuta, a on jest zwykły banan, hahaha :D:D

Wczoraj napisałem do pewnej uroczej niewiasty i w sobotę dołącze do niej i jej ekipy gdzies na mieście.

Stwierdziliśmy ze nie ma co tracić czasu na internetowe gadki, tylko sie spotkać i zweryfikować na żywo.

Gdyby nie ten portal nie spotkałbym pewnie ani jej, ani innych fantastycznych dziewczyn. Moją pracą jest komputer, ewentualnie samochód i nie ma czasu na szukanie żony :rolleyes: B) .

Będę twardo stał za internetem B)

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Właśnie o to mi chodziło co napisał kolega @Matuch. Można poznać kogoś przez internet, a później podczas spotkania stwierdzić czy znajomość ma szansę. I też jetem za tym aby spotkać się jak najszybciej aby później uniknąć rozczarowań.

Opublikowano

Ja powiem tak. ani na internecie, ani na dyskotece nie poznasz jego (jej) zalet i wad. moim zdaniem jak zamieszkasz z ta druga osoba to wtedy zobaczysz kim on(a) naprawde jest, wszystko szybko wychodzi.

Spotykajac sie raz na jakis czas mozna ukrywac swoje prawdziwe oblicze.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

No tak ale od poznania kogoś do wspólnego mieszkania jest długa droga. A co po kilku spotkaniach mam zaproponować dziewczynie żeby ze mną zamieszkała? Ty byś się zgodziła gdybym po jakimś tam czasie spotykania zaproponował Ci wspólne mieszkanie? Chyba nie.

Ale oczywiście mogę się mylić :rolleyes:

PS

Witamy z powrotem.

Opublikowano
Ja powiem tak. ani na internecie, ani na dyskotece nie poznasz jego (jej) zalet i wad. moim zdaniem jak zamieszkasz z ta druga osoba to wtedy zobaczysz kim on(a) naprawde jest, wszystko szybko wychodzi.

Spotykajac sie raz na jakis czas mozna ukrywac swoje prawdziwe oblicze.

Oczywiście, ale siedząc non stop w pracy i ewentualnie w domu nie masz możliwości nikogo poznać.

Dlatego i internet i dyskoteka są jedynymi pomostami dla mnie żeby coś sie zaczęło,

a potem, tak jak piszesz, najlepiej trochę pomieszkać, zanim zada się to ostateczne pytanie :rolleyes:

Gość Profil usunięty
Opublikowano

O co ci chodzi? Jaja sobie robisz?

Opublikowano

Wsiadam na przystanku w autobus, zarypany pełen ludźmi, miejsc siedzących brak, stoje...na następnym przystanku wsiada taka ładna foczka i staje koło mnie, wokół pełno rurek do trzymania... autobus rusza, a ona zamiast drążka łapie sie mnie i do samej szkoły tak trzyma... hehe czy to oznaka że ludzie mnie nie zauważają i biorą za drążek do trzymania czy jakiś sygnał od dziewczyny? :rolleyes: bo to już kilka razy było. śmiała się do mnie nic poza tym. :D

mówie serio.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

I za każdym razem trzymała się ciebie?

Opublikowano

Tylko fajnie to wygląda ale słyszałem jak mówiła do koleżanki, że chyba zmieni linie bo autobusy na tej linii jeżdzą przeładowane i ciasno jest....mi sie to podoba bo jak sie trafi fajna sztuka i przyklei sie do ciebie to tak mogę jechać cały dzień... hehe :rolleyes:

Co do zagadania....

Nasza rozmowa odbyła się kilka dni temu a wyglądała tak...:

Ja: (do kumpla) - K**wa jak ciasno

Ona - hehe

Za chwile autobus hamuje i ona leci na mnie zgodnie z prawem fizyki....

Ona: - Sorry

Ja: spoko

:usmiech :usmiech

:D

Gość Profil usunięty
Opublikowano
No może ze 3-4 razy, ja ją znam z widzenia tak. A najlepsze są ronda... haha szkoda że tylko 3 są na trasie :rolleyes:

No to zagadaj z nią jak najszybciej. Skoro mówisz że fajna jest to szkoda stracić taką okazję.

Nie wiem za czym Ty czekasz.

Opublikowano

Tylko tak nie ma okazji bo z rana zawsze taka zamuła w autobusie nikt nie gada... każdy zaspany. Nieraz jak jade z powrotem to ona wsiada ale nie zawsze. Chyba jeździ inną godziną. A po całym dniu to o browarze marze... :rolleyes: ale trza bedzie kiedyś spróbować.

do końca miesiąca mam czas, (tak podejrzewam) bo jeśli by miała zmienić linie to od nastepnej miechy bo bilet ma miesięczny. to sie z deka nie opyla. :D

Opublikowano

ja tez bym nie odpuscił :rolleyes: zejde troche z tematu ale mam takie pytanie otóz co mam zrobic ,jest dziewczyna,spotkalismy sie z 5 razy,poprzytulali i takie tam....ale ona mówi ze nie wie czy tego chce,ze chyba nic nie czuje itd ;/ ja natomiast odwrotnie. Ostatnio jakos tak nam sie rozmawia (na gg) jakos inaczej niz wczesniej...:D i co tu zrobić bo mi zalezy a jej to niewiem byc moze tez bo ona jest taka wrazliwa itd i moze nie okazuje aha i lubi tez robic "testy na facetach" raz mi powiedziala ze daje mi kosza na co ja....a potem ze to był zart bo chciała sprawdzic jak zareaguje ;] i co ja mam zrobic z tym fantem...?:D zeby chciala...

Gość Profil usunięty
Opublikowano
Ja: (do kumpla) - K**wa jak ciasno

Ona - hehe

Za chwile autobus hamuje i ona leci na mnie zgodnie z prawem fizyki....

Ona: - Sorry

Ja: spoko

:usmiech :usmiech

:rolleyes:

Ale sobie pogadaliście. Niema co. :D

A wiesz chociaż jak ma na imię?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v