Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A nom warta grzechu i taka słodka;p Ale jakos nic dalej sie nie rozwija... ;) A co do postu powyzej to tez sie zgadzam z tym ze dziewczyny z reguły wolą drani, zaswiruje,przyszpanuje...

Opublikowano
A co do postu powyzej to tez sie zgadzam z tym ze dziewczyny z reguły wolą drani, zaswiruje,przyszpanuje...

Mylisz sie ;) Ja mam dopiero 18 lat, a zrozumiałam ze ci szpanerzy to sa nic nie warci... Lepsi sa tacy spokojni i poukładani. Nigdy nie potrafiłam znaleźć chłopaka o podobnych zainteresowaniach... Gdy tylko wspominałam o tym ze jeżdze ciągnikami i kosze kombajnem, spotykałam sie z głupkowatym usmieszkiem, a potem wybuchem smiechu i tyle było tego tematu...

Gość maciek08
Opublikowano
Mylisz sie ;) Ja mam dopiero 18 lat, a zrozumiałam ze ci szpanerzy to sa nic nie warci... Lepsi sa tacy spokojni i poukładani. Nigdy nie potrafiłam znaleźć chłopaka o podobnych zainteresowaniach... Gdy tylko wspominałam o tym ze jeżdze ciągnikami i kosze kombajnem, spotykałam sie z głupkowatym usmieszkiem, a potem wybuchem smiechu i tyle było tego tematu...

hehe to na AF masz duzy wybór chłopaków którzy lubia takie dzieczyny jak ty.............

Opublikowano

a zadam wam takie dziwne pytanie.Zwracacie uwagę czy dziewczyna pali papierosy?jak dla mnie to bardzo obrzydza o dziewczynę.tym bardziej że ja nie palę.a dym papierosowy strasznie przenika i jak dla mnie nie ma nic gorszego jak dziewczyna śmierdząca papierosami.

Opublikowano

ja wam powiem jedno w jednym dniu z dziewczyną myślicie jest wszystko ok gadka szmatka myślisz sobie bardzo dobrze mi idzie dobry humorek już 2 dni a potem ozywasz się do niej i już po ptakach wogóle nie chce z tobą gadać czy co trudno zrozumiec kobietę!

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Każdy by chciał poznać taką dziewczynę. A jednak okazuje się, że koleżanka @martina ma taki sam problem. Pewnie nie szukamy w odpowiednim miejscu.;)

Opublikowano

No własnie tongue.gif Ale jakos sobie daje rady smile.gif

a zadam wam takie dziwne pytanie.Zwracacie uwagę czy dziewczyna pali papierosy?jak dla mnie to bardzo obrzydza o dziewczynę.tym bardziej że ja nie palę.a dym papierosowy strasznie przenika i jak dla mnie nie ma nic gorszego jak dziewczyna śmierdząca papierosami.

Zgadzam sie z toba. Ja nie pale i nie mam zamiaru, to tylko strata kasy. A tak wogóle nie toleruje palaczy bo śmierdza fajkami...

Gość Profil usunięty
Opublikowano
Zgadzam sie z toba. Ja nie pale i nie mam zamiaru, to tylko strata kasy. A tak wogóle nie toleruje palaczy bo śmierdza fajkami...

Ja mam dokładnie takie samo zdanie. I nie tylko strata kasy ale i zdrowia. A pisałaś, że nie ma chłopakow, którzy myślą podobnie jak Ty.;)

Opublikowano

no to widzę, że niektórzy już zaczęli swój podryw ;) ;) (żart) a i taka mała podpowiedź jak sie zwracasz do kobiety (i nie tylko do niej) to imiesłowy pisz z dużej litery (w Twoim poście chodzi o imiesłów TY) :) :) dużo osób zwraca na taki szczegół uwagę :) Pozdrawiam i nie miej mi tego za złe.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Dzieki za radę. ;) Zaraz poprawię.

Opublikowano

No ja np. zwracam uwage na to czy dziewczyna pali i czy pije alkohol w zwiekszonych ilosciach. Mi przeszkadza dym papierosowy bo mam chyba na niego poprostu alergie;p i ajk tu sie lizac z dziewczyna jak tam smierdzi fajami;p

Gość Profil usunięty
Opublikowano
Całować się z popielniczką, blee...

Dobre ;);):) Ale masz całkowitą rację. Jak dziewczyna śmierdzi fajami to od razu przechodzi ochota na całowanie.

Opublikowano

o taka dziewczyna to dla mnie ;) Tylko jakoś nie mogę na tako trafić :)

Gość maciek08
Opublikowano

a wcale niemusi być dyskoteka.......

heh ja już niejedną poznałem w autobusie jadąc do szkoły ;)

Opublikowano

Ja poznałem pewno przez neta ale ona nie nadaje się a gospodarkę ;)((((((((( potem inno (a w sumie to dwie) ale tez nie na gospodarstwo ;)

Znam tako co na gospodarstwo pasuje ale jakoś nie wyszło :) Mieszka blisko mnie no ale cóż :)

Opublikowano

Hehehe. No na dyskotece to na pewno taką znajdziesz, powodzenia. ;)

takie normalne znajduje się w normalnych miejscach, ale nie w dyskotekach. Tam to tylko jeżdżą żeby dobrze się napić, coś przycpać, no i "sobie ulżyć".

Opublikowano
nie lobię dyskotek itp ;) ja spokojny jestem a nie hulaj dusza piekła nie ma ...

Podobnie jak ja ;) NIe chce sie mi jeździć po imprezowniach, a potem ledwo żywa z bólem głowy i zapachem fajek na ubraniach wracać do domu :) to nie na moje nerwy... Wole sobie w domu posiedzieć i pooglądać dobrych filmów :)

@kluch369 masz racje co do tych co na dyskoteki chodzą, to same desperatki które szukaja naiwniaka co postawi im drinka i może coś jeszcze... :)

Opublikowano

a ja sie pochwale mam dziewczyne z sasiedniej wsi ma mala gospodarke ok 5ha jezdzi traktorem itp jest sprytna silna (jak na dziewczyne) tez nie chodzi na dyskoteki no i jak dla mnie to jest piekna ;)

Opublikowano
Podobnie jak ja ;) NIe chce sie mi jeździć po imprezowniach, a potem ledwo żywa z bólem głowy i zapachem fajek na ubraniach wracać do domu ;) to nie na moje nerwy... Wole sobie w domu posiedzieć i pooglądać dobrych filmów :)

@kluch369 masz racje co do tych co na dyskoteki chodzą, to same desperatki które szukaja naiwniaka co postawi im drinka i może coś jeszcze... :)

O to widzę ze mamy coś wspólnego :) Kiedyś bardziej patrzyłem na filmy. Teraz więcej na kompie siedzę a tv gra zboku i czasem zerkam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v