Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie czy was porąbało za przeproszeniem - 90 km/h to jest maksymalna prędkość jaką rozwijam swoim Uno :)

a tak w temaci to gratuluje panie zetor7211 gratuluje :)

no i przybył nam nowy rozmówca w temacie :) - @Nitram92 - moze poprostu musisz sie dobrze rozejrzeć w koło siebie a zobaczysz ze jest ktoś komu by na tobie zależało :)

Opublikowano
to czemu taki nick wybrales :):) . Spoko ja tam wale po imieniu :)

No bo jak zakładałem konto to z jakies 8 razy mi nie chciało nicku przyjąc i wkoncu sie zdenerwowałem i wpisałem Zetor7211 i tak juz zostało :)

Opublikowano

Ja wam zazdroszczę jednego: u was zycie "wiejskie" kwitnie, a u mnie za przeproszeniem d*pa. Wsie są bardzo małe, gospodarstwa porozrzucane po polach, gospodarze średni i wielcy w większości i każdy siedzi w swoim, nikt się nie zbiera nigdzie, nikt do nikogo nie chodzi itd. To jest z jednej strony fajne, ale z drugiej do bani.

Mikołaj to już praktycznie można Ci pogratulować :)

Opublikowano
No bo jak zakładałem konto to z jakies 8 razy mi nie chciało nicku przyjąc i wkoncu sie zdenerwowałem i wpisałem Zetor7211 i tak juz zostało :)

a ciekawe czy obecnie mozna zmienic nick?? :)

Opublikowano
nie i nie mam zamiaru bo to nic dobrego

po co sie pakować w takie gówno do wysysania kasy z portfela jak sie wie ze potem bedzie cięzko wyjść?

ja tak samo jeszcze nigdy nie probowalem i nie mam zamiaru (narazie)

Opublikowano

Zetor ja tez z wlkp heh czyzby??

Basiutka...u mnie to jest tak ze na wsi wszystko starsze albo w moim wieku tylko odcina sie od wsi[mam nadzieje ze wyobrazasz sobie o czym mowa] Natomiast uczeszczam do szkoly w miescie...mialem tam jedna dziewczyne i jakos sie rozstalismy...bylo ok. Potem sie pojawile jedna sie za wczesnie zakochalem i wyszlo na jaw ze wszystkie jej slowa sa puste ze sie mna bawi ja ze ja kocham ona ze tez ale gdy sie odwrocila pekala ze smiechu. pograzyla mnie ostatnia na jej punkcie to zglupialem [kwiaty, w deszczu moglem za nia czekac i inne dziwactwa ktorych w zyciu nie przyszlo mi na mysl robic ] i kiedy wyznalem jej milosc i zaproponowalem zostanie para ona pozwolila mi tylko na stosunki pzyjacielskie to mnie pograzylo.

Opublikowano

I ta ostatnia Beata taką byla normalnie mowie motyle w brzuchy to pikus ja normalnie latalem jak motyl.A w momencie gdy wypowiedziala te slowa poczulem zderzenie z tramwajem ktory potem wlacza wsteczny i mnie jeszcze dobija mowiac [z tego co slyszalem od kolezanki] ja byz z toba byla i cos do ciebie czuje tylko ze ty jestes ze wsi

Opublikowano

to musi być walka z wiatrakami rzucenie nałogu...ale nie zwątp w siebie

@basia z nitramem to tak jak z tymi pgr-owcami.częsc kradła to wszyscy nawet ci co faktycznie niee kradli sa złodzejami.tak samo tu.jedna go zraniła powaznie nie powiem i do wszystkich bedzie miał uprzedzenie...

ja sie normalnie staje jakims specjalistą od spraw miłosnych a sam nie mam zbyt powodzenia...ale nie narzekam i powiem ze moze uda mi sie kolezanke nakłonic zeby tu wpadła :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v