Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

najpierw najeździsz się do kobiety, wykosztujesz na paliwo, telefon, nazarywasz trochę nocy bo w sezonie w dzień nie ma czasu na amory, a później zonk, trzeba szukać innej na którą trochę kasy można wydać

Opublikowano

No to po poszukiwaniach :) krajobraz podobny , galeria bloknieta :) No mozna by powiedziec że ona :) ale z wygłądu troszke inna patrzac na fote w profilu heh :)

Pozdro

Opublikowano
Proszkiem do prania, bo mydłem ani rusz :) Ci co w tym robią to wiedzą :) Trochę szczypie i boli ale niczym, innym się tak nie domyjesz :)

Dobry na smar jest również płyn do mycia naczyń "Ludwik" ma przyjemny zapach(mięta,cytryna) i do tego jest biodegradujący :)

A wracając do demografii to po wojnie była eksplozja demograficzna,gdyż ludzie chcąc aby naród przetrwał, a co za tym idzie oni sami to płodzili potomstwo:)

Opublikowano

Uuu chyba raczej nie czytał :)

Łatwo mówić raz za dużo wyskakuje raz wcale :Di jak u szuakć :) jeszcze miejscowosc by sie przydala albo jakas inna podpowiedz :)

Opublikowano
A wracając do demografii to po wojnie była eksplozja demograficzna,gdyż ludzie chcąc aby naród przetrwał, a co za tym idzie oni sami to płodzili potomstwo:)

A teraz ten wyż demograficzny przechodzi w faze emerytur i dopiero będziemy mieli prawdziwy kryzys jak sie system emerytalny zawali :)

Opublikowano

A kto w tamtych czasach przewidział taka sytuacje? No właśnie, ludzikom nie przyszło nawet do głowy, że takie czasy nadejdą :)

Ale z tego co wiem,a może nie wiem, państwo coś tam chce podratować system emerytalny. Najwyżej będziemy mieli Polska Floryde :)

Opublikowano
oj szukajcie szukajcie :) Ja już od dawna mam Martę w znajomych :)

Własnie, wystarczy zrobic tak jak @miki, wejsc w Andrzeja znajomych i wspisac jakies hasło :)

Albo tak jak ja... poprosiłem by miki podesłał mi linka :)

To juz wystarczająco, proszę mnie nie pytać o linka bo szkoda Waszego czasu :)

Opublikowano

@marcin974 dzieki za podpowiedz :) bo juz widzialem andrzeja na nk :) No prosze i już znalazłem :) o I nawet Eweline też :) dla chcacego nic trudnego....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v