Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no ja nie wiem co się tu dzieje. Tylko poszedłem się ogolić i wziąć gorącą kąpiel a tu zniknęło ze 3 strony postów i dwóch użytkowników. Co jak co ale lubiłem czytać te przekomarzania pomiędzy Zetorem a Andrzejem. I muszę przyznać że Zetor nie był taki zły - ma chłopak jaja, mówi co myśli a to że innych drażni trudno ich problem. Przynajmniej się to jakoś ciekawie czytało a nie te mdłe wywody.

Użytkownicy/czki af

Gadatliwy to ja nie jestem ale jęśli chodzi o dziewczyny to się krempuje więc prośba jeat taka o czym mam z niąrozmawiać?????? bo nie mam zielonego pojęcia

R a t u j c i e bo czuje że odejdzie odemnie!!!

Żeby nie było OT to napisze coś do tego gościa. Z twojego posta wnioskuję że jesteś z tą dziewczyną i obawiasz się że cię zostawi bo nie macie wspólnych tematów. Ja tylko tyle powiem - nie krępuj się szkoda sznurka. Poza tym milczenie jest złotem i miło jest tak sobie razem gdzieś pomilczeć.

Opublikowano

Haaa w milczącej rozmowie jestem mistrzem :) :) "Przegadałem" z bliską mi osobą ok.8godzin :) Nie padło żadne słowo, a było nam ze sobą cudownie :) Hyy można??:można :) a na drugi dzień zebrałem wełnianym młotkiem w głowę :)

A co do rozmowy jako rozmowy to rekord 9h na telefonie, dobrze że darmowy numer,bo bym zbankrutował :)

Opublikowano
@paktofonikas1987 w którymś komentarzu napisali, że pękło już 0,5l i dalej walczą :) myślę, że jest to zabawka na tego typy imprezy, a dla dziewczyny mozna by zastanowic się na czymś innym...

@martina gadac z dziewczyną/kobietą o maszynach rolniczych przez kilka godzin???przez 23lata takiej nie spotkałem :)

Za krótko żyjesz-ja taką spotkałem dopiero w wieku 36 lat :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v