Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
ooo w tej dziedzinie też mogę się wypowiedzieć ) Mam dużo przyjaciółek, koleżanek i znajomych. Ok 90% z Nich wie, że pochodzę z gospodarstwa i, że chodzę tez do takiej szkoły o takim profilu. Wg mnie nie ma się czego wstydzić <_< Lepiej to komuś od razu powiedzieć jak by później żałować stratę bliskiej osoby z tak głupiego powodu :lol: Przecież rolnik to taki sam zawód jak wszystkie inne!! Tylko ta dziwna mętalność niektórych ludzi/osób :D

masz racje u mnie w szkole dziewczyny nie chca ze mna słowa zamienic bo ja ze wsi i ja rolnik nie rozumiem takiego rozumowania....

Opublikowano

to moze jakies zdjecie wzuć na forum to pocieszymy oko <_<

Opublikowano
Zobaczymy na jak długo :lol:

Po 1 ty za młody dla niei

Po 2 ty masz anke :D

A tu są inni wolni trochę starsi, bez nałogów <_<

wiek nie gra roli..ważne żeby sie dogadywali.. :D

widze że kolega Andrzej zazdrosny.. :)

Opublikowano

a jak @tomash andrzej juz tam pewnie na PW zagaduje do @edka bo cos sie zabardzo na forum nie udziela

Opublikowano
a jak @tomash andrzej juz tam pewnie na PW zagaduje do @edka bo cos sie zabardzo na forum nie udziela

przez kompa to każdy jest cwaniak.. a jak przychodzi co do czego to ucieka od "randki" <_<

Opublikowano

no jestes jednym znajstraszych osob tutaj wiec pora znalezc ci zone:P

Opublikowano

no właśnie rozmowa to całkiem inny świat można spostrzec o czym ta rozmowa lubi rozmawiać a co do mówienia o tym ze pracuje na gospodarstwie to najlepiej od razu wtedy można poznać dziewczynę bo jak cie olewa od razu jak jej to powiesz to nie jest ciebie warta

Opublikowano

napisałem ze: "jeden z najstarszych"

lysyrolnik to zalezy od człowieka jaki jest w realu nie kazdy sie wstydzi...

jakub16 ja to dla jaj gadam bo widze ze panienki na samochod leca no ale i tak masz racje...

Opublikowano

@tomasek: wiesz, przez pewien czas też byłem kozak w wirtualnym świecie, jednak w realu było całkiem odwrotnie. Mogę stwierdzić, że bardzo ważna osoba w moim życiu, zmieniła moje zachowanie na "normalne" i to właśnie dzięki temu, że zawiesiliśmy rozmowy przez komunikatory a zaczęliśmy rozmowy w realu się zmieniłem , na początku było strasznie trudno, ale się udało <_<

Opublikowano
a czym jeździsz że takie tabuny dziewuch się wałęsają koło twojej fury <_<

a jeszcze przez tydzien najnowsza a6 a tak to skoda superb ale te auta sa firmowe na codzien to audice b4 i a6c5

lysyrolnik mi tam nie przeszkadza czy real czy virtual zreszta w virtualu nie cwaniakuje tylko mowie jak jest jak chcesz sie przekonac to zapraszam do siebie to powyrywamy dziołychy na tesk o rolniku...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v