Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No jak już potem ci w kościele GPS założy na palec to już po ptokach. U nas we wsi taka jedna młoda żona trzyma męża krótko. Jeździ z nim balotować na przykład :lol: :D <_< :D:)

Opublikowano

Co to za sztuka pohajtać sie w 20-21 lat i być na utrzymaniu rodziców? Żeby założyć rodzinę trzeba mieć za co ją utrzymać. Nie mówię o sytuacjach gdy ktoś się hajta bo uważa że musi (dziecko). Hajtanie sie z powodu dzecka to tez jest głupota bo i tak większość takich małżeństw szybko się rozpada.

Opublikowano

No i bedzięsz prośił rodziców "Mamo daj nam pieniązki na jedzenie albo na pieluszki dla dziecka?" Bo nie sądze że mając 20 lat utrzymasz sam rodzinę bo albo się jeszcze uczysz a jak się nie uczysz to masz tylko średnie a teraz ciężko znaleźć prace z średnim wykształceniem z której utrzymasz rodzinę.

Opublikowano

A jakby najpierw wybudować dom, kupić auto, znaleźć dobra prace i potem hajtu hajtu? wg mnie jak kto chce byle by jeden drugiego szczerze kochał a reszta się sama ułoży wspólnymi siłami. A co do małżeństwa co jeżdżą razem balotować to oni mieszkali po sąsiedzku i ta laska się zakochała i potem biegała zapłakana po wiosce i po kolegach ze M... nie chce ze mną się żenić itd. Zobaczymy jak długo będą ze sobą, ale ze tak powiem g...o mnie to obchodzi. Ich życie <_<

Opublikowano

W Twoim przypadku ok, da radę. Ale ilu takich jak Ty jest? Że rodzice w wieku 20 lat przepisują gospdarstwo? Bez urazy ale 20 lat to jeszcze trochę mało jak na prowadzenie gospodarstwa, szczególnie większego. Nie mówię o wszystkich 20 latkach ale o większości z tych którch znam

Opublikowano

Nie chcę być upierdliwy ale nie przychodzi mi do głowy żadnen technik który teraz jest bardzo potrzebny na rynku pracy. Jakiś czas temu spawacz był poszukiwany usilnie i mnie jako technika spawacza witali wszędzie z otwartymi ramionami. A teraz? Duży producent bojlerów stoi bo nie mają zbytu a pracowników na urlopy wysyłaja. Więc nie sądzę że potrzebowaliby nowych spawaczy.

Opublikowano

hajtac sie w wieku 20 lat glupota

Ludzie trza sie bawic imprezowac bic sie na zabawach zabawy rozbijac trza szalec za mlodu puki sie da :lol: :D

Bo potem to jedynie sobie mozna jak sie dzieci na kolonie wysle :D <_<

Opublikowano

Kto chce szaleć to niech szaleje ja tam od zawsze byłem spokojny i wole sobie jakoś układać życie. A poza tym nikt nie kazuje mieć od razu dzieci i zawsze można z zona zaszaleć <_<

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v