Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Root Admin
Opublikowano
heh 2x50 i baśka leży ale takiego jak mój wujo robi 60 %

oj kolego zebyś się czasami nie zdziwił, nie piłem jeszcze z Baśką, ale znam kilka zdrowych dziewczyn co na nich takie coś nie robi kompletnie wrażenia

• Root Admin
Opublikowano
panowie "wont" mi tu z tym alkoholem, dziewczyny podrywa sie na trzezwo, tak?

najlepiej bynajmniej mi się podrywa na delikatnym rauszu - ale tak delikatnie zeby tylko lekko jezyk sie rozwiazał ale zeby nie być jeszcze kozakiem czy innym chojrakiem :lol:

chociaz jak dziewczyna bezalkoholowa to i o suchym pysku idzie jakoś pogadac

Opublikowano

najgorzej znaleźć wspólny temat, jak kogoś interesuje np astrofizyka układów planetarnych to chyba lepiej na trzeźwo nie dyskutować :lol:

Opublikowano
panowie podrywacie laski po alkoholu. a widzieliscie sie kiedys jak Wy wygladacie i co odstawiacie po pijaku???????

Ja przez większość czasu wyglądam normalnie, a odstawiam pusty kieliszek do napełnienia :lol:

Niedawno miałem przyjemność poznać fajną dziewczynę, z tym że w niesprzyjających okolicznościach, impreza dwudniowa... O ile na początku wszystko zdawało sie być na dobrej drodze, to po pewnym czasie olałem tą dziewczyne bawiąc sie z kolegami. Na drugi dzień było już mi wszystko jedno, więc dalej bawiłem sie z kolegami. Na trzeci dzień bolała mnie głowa. O fajnej dziewczynie w dniu pierwszym przypomniałem sobie na dzień czwarty. Było już za późno :lol:

Także tak jak Yacek pisał, na lekkim rauszu ;)

Opublikowano

Ok spoko na lekkim rauszu :lol: Czemu nie, ale tylko podryw.

Gdy bedac z facetem na spotkania on przychodził pijany to po kilku takich wpadkach powiedziałam mu "Do widzenia i rychłego nie zobaczenia" Tak sie skończył mój związek...

Basiu mam 180cm wzrostu i dlatego wale głową o dach u malucha :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v