Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
najpierw obczajasz najpaskudniejsza paskude na dyskotece a potem idziesz pic, a jak juz ta paskuda pieknieje to znaczy ze jestes juz napruty.

ja kierowcy który jest zawsze trzeźwy mówię że jak bym wyrwał coś nie teges to niech mnie zabiera od niej jak naj dalej...hihii

a wracając do meritum tego forum mam koleżankę "gadka szmatka" przez telefon przez gg fajnie się rozmawia zapraszam ją na obiad, spacer a ona NIE i tak jest ną stop nie pojmuje tych kobiet chyba zaraz ją oleje bo moja cierpliwości się kończy....

Opublikowano

Takiej jazdy jak dziś to jeszcze nie miałem, otóż wybiłem sie na spotkanie, takie tam szmery bajery, jedzonko, lans po mieście i te sprawy. Wszystko oh ah i jej, odwoże panne na osiedle, jeszcze gadamy na parkingu, w aucie, a ta sobie wyjeła swoje perfumy i spryskała mi zagłówki... :) chwilowo zamarłem, poczułem uderzenie gorąca i tylko wrodzona godność osobista nie pozwoliła mi przekląć szpetnie. Wpadłem w dziwną dezorientacje gdyż albowiem istota tego czynu pozostaje poza moją percepcją. One w ten sposób znaczą teren? Tak jak pies sika na koło?

Nie ma co sie spuszczać nad starym gruzawikiem ale to było zbeszczeszczenie mojej świątyni, mojej twierdzy, przedłużenia męskości... Najgorsze jest to że przez ten zapach nie moge skupić sie na jeździe, rozbita butelka Perły Chmielowej która poszła w tylne siedzenie nie była tak dokuczliwa jak te perfumy. Spróbuje metody z mieloną kawą, bo jak powiesze jeszcze wunder baum to puszcze hafta dalej niż widze.

Ciężko jest zrozumieć kobiety... :)

• Root Admin
Opublikowano

użyj cukru waniliowego albo samej wanili, dobrze wciaga zapachy, jest intensywa a przy tym pozostaje miła woń.

oj jakby mi sprobowała coś takiego zrobić, nie wiele by jej pomogło. Auto spsikać?

Nie mniej ja sobie robie chwilową przerwe od tego tematu - jakoś tak samo wyszło w ciągu ostatnich 5 dni ze dostałem ksywe yacenty - pomyłka, ale mi się ta pomylka bardzo podoba :) przynajmniej w virtual reality, chociaż w przyszłym tygodniu trzeba będzie przetestowac czy to tylko virtual??

Opublikowano
(...)chociaż w przyszłym tygodniu trzeba będzie przetestowac czy to tylko virtual??

W virtualu przynajmniej samochodu Ci nie spsika :)

@mirasek czyli koniec Twojej znajomości??? :) to chyba było gorsze od mazania po szybie palcami... :)

Muszę to głęboko przemyśleć, nie powiedziałem wtedy nic niemiłego tylko grzecznie zwróciłem uwage dodając w myślach stosowne epitety :) Chyba nie będe nieskromny jeśli powiem że wykazałem sie ponadprzeciętnym spokojem? :)

Mazanie nogami pewnie bym olał pochłonięty czym innym, mazanie rękami jakoś scierpiałem ale to?! Poszedłem dziś do garażu i wsadziłem nos przez jedną z uchylonych szyb, niestety... ide szukać wanilii lub kawy...

Opublikowano

Słuchaj :) ja miałam podobną sytuacje.

Jadę sobie jak zawsze z moim ex do kina ( to było kilka miechów temu) i wszystko ślicznie ładnie. Gadamy sobie coś a on w pewnej chwili wyciągnął swoje perfumy i popsikał mi nogi ( jeansy) :)

To była masakra!! Jechałam tym smrodem za każdym razem jak spodnie ubierałam.

Dobrze że pranie pomogło bo mi zal spodni było :)

Opublikowano

Heheh :) masakra :) Ale po co to było?? Jak wiedział, że jego jestem?? To mnie zdziwiło....

EEE!! Coś ty :) Jak kiecke miała to tez chciał coś takiego zrobić, ale po łapach dostał :)

Opublikowano
Oznaczył Cie że jesteś jego :)

Znaczy co, mój dupowóz też jest oznaczony w ten sposób? :)

Może te psikanie spodni czy samochodu ma na celu odstraszenie potencjalnych konkurentów? :)

Opublikowano
Heheh :) masakra :) Ale po co to było?? Jak wiedział, że jego jestem?? To mnie zdziwiło....

EEE!! Coś ty :) Jak kiecke miała to tez chciał coś takiego zrobić, ale po łapach dostał :)

moze mial juz jakas lafirynde w aucie i psiknol zebys nie poczula innego zapachu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v