Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
  • Root Admin
Opublikowano

ja tez mam na imie wojtus i tez mam 12lat :(

pamietacie ta reklame?

a co do spotkania to moze przy okazji jakichś targów jakies spotkanko? moze jakis zlot zorganizujemy?

Opublikowano
a co do spotkania to moze przy okazji jakichś targów jakies spotkanko? moze jakis zlot zorganizujemy?

OOO dokładnie :( Zlot użytkowników Agrofoto. Wtedy się poznamy. Ja się pisze!!!

Opublikowano
dawno nie czytalem tego tematu.....wchodzac tu kilkanascie minut temu przeczytalem tylko kilka ostatnich postow.....teraz dopiero zauwazylem ze Kolezanka chlopaka poszukuje :) no chyba ze cos zle zrozumialem :)

Nie mylisz się :(

Opublikowano
Spoko to nie wszystko....

Ale już słyszałam teksty skierowane do mnie " wyglądają jak flip i flap" i "gdzie ona oczy miała?"

Przejadło się mi to...

to, że kobietaj jest wyższa to przecież nic strasznego, znam kilka małżeństw, gdzie kobieta jest wyższa pewnie ze 20-30cm od męża i żyją, dzieci wychowali/wychowują, jakoś to im nie przeszkadza,

jeden z nich nawet mi powiedział, że wyższe żony są lepsze, spokojniejsze, bo te niewysokie to diablice i muszę powiedzieć, że ma trochę racji,

jeśli dwoje ludzi chce być z sobą, to jakiś wzrost nie jest przeszkodą,

Opublikowano
Tak wysoka jestem :( Mam 181cm wzrostu :)

A jeśli chodzi o znajomość przez neta, to możecie zapytać @fosforana. On mnie widział w realu, rozmawiał ze mną.

I jakoś nie narzekał, żebym była małolatą i w ogóle....

Ja raczej staram się poznać na żywo tą osobę zanim się zaangażuje :) Spotkać kilka razy, ale czysto po przyjacielsku :)

Niedawno spotkałem się z @martiną. Naprawdę ma tyle wzrostu i jest osoba ze zdjęca, które dodała na AF. Mówi szczerze, więc sie jej nie bójcie :)

Opublikowano

Hmmm, jakby mi ktoś tak powiedział to bym się pogniewał :) kiedyś coś podobnego powiedziałem koleżance to powiedziała, że musi jeszcze trochę schudnąć :( a szkoda, bo ładna z twarzy to by mogła resztę przywrócić do normalności. Chociaż i to nie jest takie łatwe :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v