Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No chłopaki wróciłem od swojej 0,7 :( . Pretekstem była naprawa kompa kumpla, a nabrałem doświadczenia w całowaniu i stwierdziłem, że dużo tym można zmiennić :) . Niestety spieszyłem sie i porysowałem skutera o przyszły kosz zasypowy nad śrutownik. Te spotkania są raczej bezcenne :) .

Opublikowano
dzwoń - na co czekasz :)

@marcin974 - to dzięki temu właśnie ze muj luby musiał prostowac błotnik w ciagniku (przezemnie) miłość jest piękna :(

teraz Wy tak myslicie, a spytaj swojego lubego co pomyslal jak zobaczyl pogiety blotnik i zgiety slupek :)

Opublikowano

słupek był cały :) tylko letko wgięty błotnik i zbita lampa z tyłu :( a co pomyślał to już wiem tylko wolała bym tego nie cytować na forum :) - bynajmniej nie był na mnie zły

Opublikowano
słupek był cały :) tylko letko wgięty błotnik i zbita lampa z tyłu :( a co pomyślał to już wiem tylko wolała bym tego nie cytować na forum :) - bynajmniej nie był na mnie zły

teraz niech do 12245 (chyba) zalozy chociaz odboj to tylko ogradzenia ucierpia :):)

Nie no o czywiscie zartowalem :)

Opublikowano
ja kiedys wjezdzajac do stodoły pociagnałem za soba wrota do srodka :( przymkneły się akurat miedzy 1. a 2. przyczepa :)

no i ?? wrota szmelc??

Ja jak na swoj wiek too do tej pory jeszcze ie tak zle

Raz tylko delikatnie wgialem brame mialem moze 10 lat i tez mi przyczepa zasza ale taki glupi bylem ze nawet nie zdazylem przychamowac :)

A znam kilka ,,matolow" po 20 lat ktorszy non stop cos naprawiaja prostuja

Opublikowano
ale o co chodzi?

na moment sie komus przydarzylo i od razu afera:)

Nie na moment i nie pierwszy raz! Tak, tak :( . Zdarzyło mi się 3 razy już spotkać z napisanym "postem pod postem" przez Root Admina. Ale przyszło mi na myśl "co wolno wojewodzie..." Nie mniej jednak dobrze by było, jakby Root Admin dawał dobry przykład...

• Root Admin
Opublikowano

no coz dobrze powiedziane co wolno... to wolno

wkrecilem sie w pare tematów tutaj a odpowiadanie w jednym poscie na posty kilku osob nie jest zbyt latwe :(

postaram sie aby to sie nie powtórzylo

Opublikowano
no coz dobrze powiedziane co wolno... to wolno

wkrecilem sie w pare tematów tutaj a odpowiadanie w jednym poscie na posty kilku osob nie jest zbyt latwe :(

postaram sie aby to sie nie powtórzylo

A le Wy to jestescie.... Jackowi to sie raz przydazyo a tu wielka afera :)

Opublikowano
co ciekawe nie :( ktos mi pomogl:) dzieki

przeciez mówie, kto :)

"pani chętna do pracy w gospodarstwie pozna przystojnego pana z ok 200 hektarami pola i hodowlą bydła" zawsze można spróbować może sie akurat uda hehe

myslę, ze tych męskich ogłoszeń póki co będzie wiecej...

a swoja droga dziwna dziewczyna skoro na Hodowle bydła się pcha!

Opublikowano

jesli nie macie o czym gadac na pierwszym spotkaniu to polecam zaskoczyć dziewczyne takim zagadnieniem jak "paradioks Zenona" jest to taki fizyczny paradoks - stosowany także czasem przez psychologów - jest tam mowa o bliskosci dwóch cząsteczek i dzielącej je odległosci - u mnie ta metoda wypaliła więc jest na bank sprawdzona :)

PS - nie wkurzajcie tak :) Basi :) bo to się może kiedyś na mnie odbic i któregoś pięknego dnia nie dostane śniadania albo obiadu :( - a byłoby czego załować :)

Opublikowano
PS - nie wkurzajcie tak :( Basi :) bo to się może kiedyś na mnie odbic i któregoś pięknego dnia nie dostane śniadania albo obiadu :) - a byłoby czego załować :)

oj wtedy bys sie rozzloscil :)

,,reka noga mozg na scianie.." :)

Opublikowano
Marcinie a dlaczego tak piszesz - przecierz ja jestem niespotykanie spokojny człowiek :(

W odwrotnym znaczeniu tego wyrazenia :):)

Nie, no nie pomysl sobie ze uwazamy Cie za jakiegos kryminaliste :):)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v