Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

ja myślę że presja jest wywierana.ale że została się sama na tym forum to niejako musi być wywierana.wcześniej Baśka tematy ciągnęła a sama Martina ma ciężko.ale czekajmy cierpliwie.jak mówił Andrzej nie długo się rozkręci.to czekam cierpliwie.

Opublikowano
hmm czyżbyś chciał się dostać na moderatora?? na to nie licz.

KONIEC OT!!

Pierwsze pytanie: :)

Drugie stwierdzenie: Racja :)

Dałbym wam linka do fajnego filmiku na YT.. który przedstawia jak się podrywa laski w supermarkecie ale albo mnie andrzej za to wyrzuci albo martina się na prawdę obrazi więc....

--------------

@GoRAL1...pewnie, że luz. :)

Opublikowano

a zauważyliście że na AF zalogowanych jest prawie 80 dziewczyn :) nietylko @Martina.... i @Banan575

Opublikowano

więc trzeba im przypomnieć o istnieniu agrofoto :)

Opublikowano

Róża to ja na trzecie imię mam :) A z miła chęcią przyjmę kilka ciepłych słów, które mi podarujecie :)

A tak w ogóle to czytam całe forum, ale co mi szkodzi odprężyć się i popisać troszkę na Hyde Park. A taka jak @banan to ja raczej nie będę :) Nie liczcie na to. Ona jest oryginałem tak jak i ja :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v