Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Słyszałam kiedyś taką opinię że powinno się w chińskim horoskopie sprawdzać datę kiedy człowiek został spłodzony - ale to chyba bedzie trudniejsze do ustalenia :(

Edytowane przez Pixel
Ort.Mówią ze nie powinno się poprawiać kobiet no ale taka moja robota :-)
  • Root Admin
Opublikowano
moze walne teraz ni z gruchy ni z pietruchy ale w temacie - panowie przy podrywaniu dziewczyny zorientujcie się jakiego ona jest znaku zodiaku - czasami dziewczyny lubią takie szmery bajery o przeznaczeniu i wogle - jesli trafi wam się taka to polecam (lektura obowiazkowa) Paulo Coelho "Alchemik" i wogule ksiazki tego autora - i nie myślcie ze jest to literatura tylko dla dziewczyn bo nawet na forum jest pewien użytkownik płci meskiej który to czyta (i nie jest to mój chłopak)

niestety ale Coelho zacząłem od "11 minut" i na tej ksiazce skonczyłem, nie trafił koleś do mnie wcale - no cóż ja już jestem taki ... drań:(

słyszałam kiedyś taką opinię że powinno się w chińskim choroskopie sprawdzać datę kiedy człowiek został spłodzony - ale to chyba bedzie trudniejsze do ustalenia :)

horoskop chiński jest bardzo prosty, trzeba niestety tylko znac tez rok urodzenia, w moim przypadku bardzo dobrze sie sprawdza wiele horosków chińskich. Jestem spod znaku PSA i o dziwo w roku PSA udało mi sie wyjechać w podróż mojeo zycia, poznac niesamowicie fajna dziewczyne oraz kupic mieszkanko, szkoda ze nastepny rok psa dopiero za 11lat (o ile mnie pamiec nie myli)

same wytyczne co do zwiazków pomiedzy znakami zodiaku w moim przypadku była opisana niemal idealnie, ale i tak nie biore sobie takiego horoskopu gleboko do serca

Opublikowano

a ja jestem tygrysek (tygrysica własciwie) - ale nie bierzcie panowie i panie tych horoskopów na serio - ale czasem moze to być wasz Wonder Waffe w rwaniu lachona :(

@yacenty - wiem ze nie każdemu odpowiada ten autor - ale Alchemika polecam - sama czytałam chyba z 8 razy :)

Opublikowano

Jacku!!!!Root admin i 2 posty jeden pod drugim!!!!Wstyd :(:)

Według chińskiego horoskopu jestem wężem(zawsze myślałem że koniem :) ), Ale opis baaardzo do mnie pasuje :) :)

Opublikowano
Jacku!!!!Root admin i 2 posty jeden pod drugim!!!!Wstyd :):(

Według chińskiego horoskopu jestem wężem(zawsze myślałem że koniem :) ), Ale opis baaardzo do mnie pasuje :) :)

tez to zaowazylem, ale troche sie wstydzilem powiedziec i nie chialem sie narazac :)

Gdzie panowie moderatorzy :):)<===== zart :)

Opublikowano
może sie jacek nie pochwali, ale akuret jemu nie mozemy nawet ostrzeżenia wystawić :) a panowie moderatorzy zadziałali :) widzicie dwa posty? :(

spoko, spoko 2 minuty no napisaniu posta przez versusa bylo poprawione,

mala uwaga -zadnego moderatora wtedy nie bylo :)

Jacek sam poprawil :)

Opublikowano

to napewno sprawka niewidzialnej r? - my sobie gadu gadu a tu nam si?T robi :(

PS - dla wszystkich którzy zostawiają mi wiadomości na PW i komentarze w profilu - po pierwsze nie jestem zadna laska tylko Basia - po drugie to mam juz narzeczonego

Opublikowano

gdyby to były jeszcze przyzwoite teksty to bym nie miała nic przeciwko - no ale dzisiaj na PW dostałam niemoralną propozycję więc wybaczcie panowie ale któryś z was przegiął pałe i mnie wkurzył :(:)

a tak w temacie to jak tam wasze podboje miłosne (chyba o tym jest temat :):) ) jak tam panowie pronar5135 i marcin974 sobie poradzili ? no i reszta tez niech pisze o kontaktach z drugimi połówkami (może być drugie 0,7 zależy jaki kto ma silny łeb :))

Opublikowano
gdyby to były jeszcze przyzwoite teksty to bym nie miała nic przeciwko - no ale dzisiaj na PW dostałam niemoralną propozycję więc wybaczcie panowie ale któryś z was przegiął pałe i mnie wkurzył :(:)

a tak w temacie to jak tam wasze podboje miłosne (chyba o tym jest temat :):) ) jak tam panowie pronar5135 i marcin974 sobie poradzili ? no i reszta tez niech pisze o kontaktach z drugimi połówkami (może być drugie 0,7 zależy jaki kto ma silny łeb :))

Basiu nie denerwoj sie to szkodzi na urode :)

Polecam zobaczcie to -ten gosc mnie ,,rozwlail"

:):)
  • Root Admin
Opublikowano
a tak w temacie to jak tam wasze podboje miłosne (chyba o tym jest temat :):( ) jak tam panowie pronar5135 i marcin974 sobie poradzili ? no i reszta tez niech pisze o kontaktach z drugimi połówkami (może być drugie 0,7 zależy jaki kto ma silny łeb :))

mnie dzis kolezanka zszokowała - własnie wrocili z podrózy poslubnej i na dzien dobry dzwoni i opieprza ze molestuje jej "starsza" z wesela - normalnie az mnie zatkalo:P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v