Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Root Admin
Opublikowano

szkoda tylko ze ten film to nie film a prezentacja zdjęć, powiem szczerze wszystko OK tylko nie podobaja mi sie zdjęcia z paryża, bo jakby to powiedzieć? zawiodło mnie to miasto i go nie lubie, mimo tego ze najlepsze kasztany są na placu Pigalle

Opublikowano

Wiele osób się podnieca Paryżem i wieżą Eiffla, kiedyś gdy tam pojechałem to się sam przekonałem że..., wieża Eiffla to kupa żelastwa i nic więcej, jedyne co w niej jest ładne to to jak wygląda w nocy oświetlona. Nic poza tym.

Opublikowano

to byly tylko wakacje i szkola tam. a ze fotki sie znalazly to coz. mi tez paryz sie nie podoba. jeden wielki syf, ale jak jestes na wycieczce to tego niepokaza ci , tylko to co piekne a syf omijaja.

Opublikowano

troszeczkę podróżowałem po europie ja turysta nie które miejsca były fajne niektóre mniej fajne ale wszędzie jakoś było schludnie itp.... Ale jak wylądowałem na Okęciu i już jechał do domu to gorszej zasyfionej stolicy nie widziałem..... mój rodzimy Płock jest 100% czyściejszy i ładniejszy....

Opublikowano

to jak dobrze przygladnoles sie to Paryz wyglada jak EUROPEJSKA AFRYKA. Murzyn przeplatany arabem albo odwrotne arab murzynem.

HEHE i niech ktos powie ze to cudowne miasto. ale oki koniec. podrywamy dalej. :lol: :D

ps.sylwester 08\09 to wygladal tak. 1150aut spalonych tak witali nowy rok.

• Root Admin
Opublikowano

mi sie tylko udało oberwać gazem od policji no ale jakoś udało się bez szwanku na zdrowiu wrocic z tej imprezy, nie mniej dym był ostry

teraz człowiek sobie siedzi spokojnie na północy cisza spokój, tylko jednego brakuje, no ale za 3 tygodnie wracam więc...

drżyjcie wrocławskie knajpy

Opublikowano

Wyobraźcie sobie, że na parkingu pod Paryżem grupa arabów rozłożyła te swoje kocyki centralnie przed naszym autem, szukając kierunku do Mekki po czym zaczęli się namietnie modlić.

Czas jechać a weź ich spróbuj pogonić :/

• Root Admin
Opublikowano

na tym pamietnym sylwku byliśmy z kumplami w 6, jak sie zrobił dym to jak sie okazało byłem nablizej centrum i jeszcze po tym jak oberwałem gazem to nie wiedziałem co sie dzieje zbytnio wiec zgubiliśmy sie, a ze na Polach Elizejskich miało być 2 MLN ludu to ...

dopiero po ok 1.5 godz udało sie nam spotkac - ja siedziałem na fontannie a po ulicach biegała ekipa gdzies z 50 osob - moich 5 kumpli i reszta murzynów arabów spiewająca bardzo melodyjną piosenkę - "YacentY, gdzie jesteś łobuzie" - całkiem niezle im to szło :lol:

• Root Admin
Opublikowano

a czy ja gdzies powiedziałem ze to były francuzki? wtedy akurat w Paryzu było Taize i było pełno ludzi z całego świata, pełno Polek, Słowenek, Rosjanek, Czeszek a to nie są złe dziewuchy :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v