-
Podobna zawartość
-
Przez Krzysztoflewandowski36
witam posiadam renault 133.14 dzis po 3 godzinnej pracy olej w hydraulice stal sie bardzo goracy i przestal podnosic talerzowke i niema wspomagania..nawet jak olej ostygl tak zostalo ...dodam ze. olej nowy fuscha nowe filtry i pompa .co moze byc przyczyna?
-
Przez Krzysztoflewandowski36
witam posiadam renault 133.14 i mam taki problem po godzinie pracy ciezko podnosi podnosnik i bardzo ciezko dziala wspomagania a pompa oleju bardzo goraca i wyje.wstawiona nowa pompa wszystkie filtry i olej
-
Przez vizarish
Dzień dobry. Może ktoś wie, gdzie mogę kupić części do szyberdachu do Ceresa 345x? Chodzi mi o uszczelkę od góry i plastikową osłonę pod spodem.
-
Przez alojzy110183
witam. Czy orientuje się ktoś czy w Renault Ares 815 kalibruje się skrzynię biegów ? Jeżeli tak to w jaki sposób ? z góry bardzo dziękuję za informacje i proszę o pomoc
-
Przez EteroxPL
Witam, pacjent renault Ares 556rz, zaczął sporadycznie wyskakiwac błąd taki jak na filmie przy okazji podnośnik przerywał przy podnoszeniu, wymienione 2 elektrozawory od podnoszenia i opuszczania, podnoszenie i opuszczanie jest już płynne, ale działa jedynie z błotnika, ehr kompletnie nie działa co widać na filmie, wiązka z rozdzielacza do kabiny przejrzana, przejście na piny jest,kompletnie już brak pomysłu o co chodzi
Dodaje link do filmu, na początku jest pokazane co się dzieje jak używam przycisków z błotnika a potem jak próbuję odblokowac
Proszę o pomoc i jakieś wskazówki co sprawdzić itp. pozdrawiam
-