bandit1945

John Deere 1177 regulacja rury

Polecane posty

bandit1945    5

Witam wszystkich.

Czy może ktoś z grupowiczow wie czy w kombajnie jd 1177 da się jakoś wyregulować rurę wyspowa...

Po złożeniu jest trochę uwieszona i jest problem żeby trafiła w swój zatrzask ( trzeba lekko ją unieść żeby zaskoczyła)

Zatrzask jest już opuszczony prawie na maxa do dolu

Czy ktoś to jakoś regulował lub eie jak za to się zabrać??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez beni226
      Witam, potrzebuje schemat instalacji elektrycznej do 1177h4. W zamian mam ksiazke serwisowa to moglbym komus w zamian uzyczyc. 
    • Przez lexus9333
      Świeci mi ciagle kontrolka zapchania, przekaźnik K6 bodajże od niej jest ciepły. Wymieniłem na inny taki sam z płyty i też sie robi ciepły. Ma ktoś pomysł jak sprawdzić czy czujniki są dobre? Sa ich w sumie 3, pod silnikiem, nad wytrząsaczami i nad sieczkarnią. myślałem że może jakaś kostka nie łączy, przejrzałem, przeruszałem wszystkimi i nic.
    • Przez celeronik
      Dane dotyczące poszczególnych ustawień spisane z instrukcji obsługi JD serii 10xx, ale do innych modeli też pasuje.
      Ustawienia.doc
    • Przez Lukaszz6220
      Witam,potrzebuję instrukcji napraw do ciągnika john deere 6220 premium.
      Mam z tym ciagnikiem taki problem że po dłuższej pracy tak z 4godziny zaświecą się kontrolka niskie ciśnienie oleju w skrzyni biegów, po ponownym odpaleniu wszystko jest ok i pracuje dalej chodzi już tak z rok,i tu moje pytanie czy to może być wina czujnika i gdzie się on znajduje oraz jak sprawdzic go.
    • Przez Lukaszz6220
      Witam,potrzebuję instrukcji napraw do ciągnika john deere 6220 premium.
      Mam z tym ciagnikiem taki problem że po dłuższej pracy tak z 4godziny zaświecą się kontrolka niskie ciśnienie oleju w skrzyni biegów, po ponownym odpaleniu wszystko jest ok i pracuje dalej chodzi już tak z rok,i tu moje pytanie czy to może być wina czujnika i gdzie się on znajduje oraz jak sprawdzic go.
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj