Nawigacja do John Deere 7730
Przez
Maciek_j, w John Deere 6x30-8x30
-
Podobna zawartość
-
Przez dymek1983
Witam wszystkich. Mam problem z moim 6830 comfort otóż przestał odpalać, nie załącza kontrolki od świec dodatkowo po włączeniu świateł włączają się od razu awaryjne. Podmieniane czujniki na pompie, listwie, sprawdzona pompka wstępna, przekaźniki, bezpieczniki itd. Miał ktoś podobny przypadek? Możecie coś doradzić. Pozdrawiam o z góry dziękuję.
-
Przez bartek879
Cześć,
potrzebuję dołożyć gniazdo tzw. male ISO 11786 do John Deere 6530, ale nie mogę znaleźć odpowiedniego gniazda. Katalog wskazuje, że wtyczka powinna znajdowac się w okolicy prawego tylnego słupka i tam należy podłączyć wiązkę (10) z gniazdem. Niestety są tam tylko dwie wtyczki - 3 pin oraz 4 pin, brak wtyczki 6 lub 7 pinowej. Gdzie jeszcze mogę szukać wtyczki do gniazda ISO? Może ktoś z Was posiada zamontowane takie gniazdo i mógłby zrobić zdjęcie, gdzie jest podłączone?
-
Przez Omniq
Witam,
Posiadam instrukcję serwisową do JD 7430 i 7530 Premium. Instrukcja w języku angielskim w formacie PDF, nie skan książek tylko porządny pdf. Mogę się podzielić gdyby ktoś potrzebował
-
Przez Jakub6930
video000000.mp4 Witam mam problem z silnikiem w ciągniku 6930p. A dokładniej po wymianie turbiny na nową (stara turbina mniala luzy na cięgiełku) jak się rozgrzał , zaczęło się metaliczne stukanie dochodzące z przodu ciągnika, po dodaniu gazu dźwięk przyśpiesza, wymieniliśmy turbine na starą i jest tak samo,zawory sprawdzone i wszystko dobrze, moc ma,zero błędów, nie kopci,chodzi jak wcześniej tylko pojawił się dziwny metaliczny dźwięk -
Przez bartek879
Cześć,
mam problem z mocą w John Deere 6530 Premium. Silnik pracuje bardzo miękko, brak mu mocy i nawet przy szybkim dodaniu gazu nie kopci. Ciśnienie pompki zasilającej poprawne, czujnik ciśnienia, regulator oraz zawór nadmiarowy wymienione. Chciałbym sprawdzić jakie parametry "widzi" sterownik, ale niestety w menu diagnostycznym Command Center są parametry tylko z opisem adresów. Czy ktoś posiada listę z opisem adresów diagnostycznych dla sterownika ECU w Command Center dla John Deere 6530 Premium? Chodzi mi o wyjaśnienie np, jaki parametr wskazywany jest pod adresem 021. Chciałbym odszukać tam ciśnienie na listwie Common Rail, temperaturę powietrza w dolocie, temperaturę paliwa, itp.
Z góry bardzo dziękuję za pomoc
-