Maciek_j

Nawigacja do John Deere 7730

Polecane posty

Maciek_j    0

Witam potrzebuje pomocy odnośnie dobrania nawigacji do ciągnika John Deere 7730.Ciganik jest przystosowany pod nawigacje i mam pytanie jaką antene i monitor wybrać aby wszystko pasowało 

v11    326

czyli ma blok zaworowy .Wpierw sprawdź czy działa  a nawigacja każda z oprogramowaniem do zaworów hydraulicznych -w każdej można ustawić częstotliwość (wydatek )  

Wiadomość z agroFakt.pl

ariss    22

Najlepiej i najszybciej pożycz od jakiegoś znajomego wyświetlacz z kablem i odbiornik i sprawdź czy wszystko działa. Czy nie ma kodów od czujnika kata skrętu i często w tych modelach elektrozaworu sterowania

v11    326

Byłem na wystawie w Kielcach za 20 kilka  tyś Chińska nawigacja komplet z RTK  A z tym będziesz się bujał miesiącami i wydasz 50tyś 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez dymek1983
      Witam wszystkich. Mam problem z moim 6830 comfort otóż przestał odpalać, nie załącza kontrolki od świec dodatkowo po włączeniu świateł włączają się od razu awaryjne. Podmieniane czujniki na pompie, listwie, sprawdzona pompka wstępna, przekaźniki, bezpieczniki itd. Miał ktoś podobny przypadek? Możecie coś doradzić. Pozdrawiam o z góry dziękuję.

• Przez bartek879
      Cześć,
      potrzebuję dołożyć gniazdo tzw. male ISO 11786 do John Deere 6530, ale nie mogę znaleźć odpowiedniego gniazda. Katalog wskazuje, że wtyczka powinna znajdowac się w okolicy prawego tylnego słupka i tam należy podłączyć wiązkę (10) z gniazdem. Niestety są tam tylko dwie wtyczki - 3 pin oraz 4 pin, brak wtyczki 6 lub 7 pinowej. Gdzie jeszcze mogę szukać wtyczki do gniazda ISO? Może ktoś z Was posiada zamontowane takie gniazdo i mógłby zrobić zdjęcie, gdzie jest podłączone?

• Przez Omniq
      Witam,
      Posiadam instrukcję serwisową do JD 7430 i 7530 Premium. Instrukcja w języku angielskim w formacie PDF, nie skan książek tylko porządny pdf. Mogę się podzielić gdyby ktoś potrzebował

• Przez Jakub6930
      video000000.mp4 Witam mam problem z silnikiem w ciągniku 6930p. A dokładniej po wymianie turbiny na nową (stara turbina mniala luzy na cięgiełku) jak się rozgrzał , zaczęło się metaliczne stukanie dochodzące z przodu ciągnika, po dodaniu gazu dźwięk przyśpiesza, wymieniliśmy turbine na starą i jest tak samo,zawory sprawdzone i wszystko dobrze, moc ma,zero błędów, nie kopci,chodzi jak wcześniej tylko pojawił się dziwny metaliczny dźwięk 
    • Przez bartek879
      Cześć,
      mam problem z mocą w John Deere 6530 Premium. Silnik pracuje bardzo miękko, brak mu mocy i nawet przy szybkim dodaniu gazu nie kopci. Ciśnienie pompki zasilającej poprawne, czujnik ciśnienia, regulator oraz zawór nadmiarowy wymienione. Chciałbym sprawdzić jakie parametry "widzi" sterownik, ale niestety w menu diagnostycznym Command Center są parametry tylko z opisem adresów. Czy ktoś posiada listę z opisem adresów diagnostycznych dla sterownika ECU w Command Center dla John Deere 6530 Premium? Chodzi mi o wyjaśnienie np, jaki parametr wskazywany jest pod adresem 021. Chciałbym odszukać tam ciśnienie na listwie Common Rail, temperaturę powietrza w dolocie, temperaturę paliwa, itp.

Z góry bardzo dziękuję za pomoc
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj