-
Podobna zawartość
-
Przez Farmerek1234
Witam mam problem z taśmą przesuwu obornika jest ona podwójna, wymieniłem w tamtym roku zębatki z tyłu oraz wał bo był skrzywiony i problem jest taki że po paru rozrzutnikach taśma się przekłada na zębatkach i się krzywi chodź jest równo naciągnięta jaki może być problem? Możliwe że trzeba wymienić przednie zębatki i łańcuchy?
-
Przez FERO0X
Witam szukam nowego rozrzutnika. Co sądzicie o rozrzutniku ?Metal-Fach N276-8t FALCON VERTI ?
-
Przez FERO0X
Witam mam do wyboru rozrzutnik i w związku z wielkością gospodarstwa padło na dwa modele. Unia Apollo 10 premium a Metal-Fach N276-8t FALCON VERTI. Czy ktos miał doczynienie z takimi modelami i jest w stanie napisac cos o swoich odczuciach przy użytkwaniu lub podpowiedziec co warto bylo by dobrac w opcji. Za wszelkie odpowiedzi serdecznie dziękuje
Zdjęcia poglądowe
-
Przez Marcin06
Witam, planuje zakupić nowy rozrzutnik obornika o ładowności 12-16 ton. Na oku mam jednoosiowy trzech firm: unia Apollo, euromilk buffalo oraz Alima.
Może są tu posiadacze tych modeli i mogą powiedzieć parę słów jak się sprawują i wgl.
Do czego warto dopłacić z wyposażenia dodatkowego?
Ewentualnie, na jaką markę mogę jeszcze zwrócić uwagę, w podobnych cenach do tych wyżej wymienionych?
-
Przez GOLONKA14
Przerabiał ktoś z was hamulce w rozrzutniku rosyjskim z hydraulicznych na pneumatyczne? Jest jakiś sposób jak to zrobić?
-