-
Podobna zawartość
-
Przez Domino2004
Witam przymierzam się do zakupu sieczkarni Krone Big X 650 2007rok miał ktoś do czynienia z tym sprzętem ? Jak z awaryjnościa ? Jakie koszty eksploatacji ,jak wygląda spalanie ? no i czy mają jakieś typowe bolączki
ciężko znaleźć podobny temat na jakimkolwiek forum jedyne co znalazłem to coś o awaryjności skrzyni i jakiś problemach z elektryką. Z góry dziękuję za odpowiedzi oraz zapraszam do dyskusji.
-
Przez lukasz2014
Witam Jakie zamontowac gniotowniki do sieczkarni claas jaguar 860 Prosty ząb? kierunkowy ząb, czy moze shradlage na podwójnej spirali i zmienić koło pasowe na mniejsze?
-
Przez Maciejdemo1995
Witam mam problem z podnoszeniem rury w sieczkarni Claas jaguar 695. Po odpaleniu klikam przycisk od podnoszenia rury. Silownik ściąga na 2-5 cm i dalej nie idzie nie da rady sama podnieść trzeba pomagać ręcznie. Pomożecie coś olej zmieniony siłownik zregenerowany.
-
Przez zetor6045
Witam,szybkie pytanie do znawocow tematu ,czy te blachy pod nożami się są potrzebne do kukurydzy? Nigdy się nie spotkałem A teraz właśnie zmieniam noże i nie wiem 🤷♂️proszę o szybką odpowiedź 💪
-