Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Kosiarkę, przetrząsacz , zgrabiarke , rozsiewacz, opryskiwacz , rozrzutnik i pewnie jeszcze o czymś zapomniałem

Mam pewnie więcej gnoju od Ciebie a rozrzutnik mały. I narazie nie planuje zmiany. A pozostałe maszyny, które wymieniłeś nie muszą kosztować wiele 

• Like 2
Opublikowano
12 minut temu, Qwazi napisał:

Mam pewnie więcej gnoju od Ciebie a rozrzutnik mały. I narazie nie planuje zmiany. A pozostałe maszyny, które wymieniłeś nie muszą kosztować wiele 

Mariusz nic to nieda.

Nie obrażajac Marcina to powiem tak 

Marcin jest niereformowalny w pewnych przypadkach tak jak Pjoter w sprawie kobiet😁

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, hubertb napisał:

Naprawdę nie widzę dla tego zastosowania w domu. Przedni tuz może, ale do czego jeszcze? 2,5cm grubości 10cm szerokości waży od uja. 

tylny też  do przeróbek na CBMy , podłużnice do wzmocnienia obudowy skrzyni do montażu ładowacza czołowego itd , można wymieniać w nieskończoność a ogranicza tylko wyobraźnia wykonawcy 

sztabka 2m to jakieś 40kilo

pewnie powiesz że za bogato i przesadnie dużo materiału , tym przynajmniej się nadrobi jego gorszą jakość i wytrzymałość przy sporo niższej cenie względem lepszych stali 

3 godziny temu, Leszy napisał:

Ile za to chcieli?

3 zł za kilo pracownik chce na placu , w kasie powiedzieli 2 ale musi chłopak se troche dorabia marżą za plecami bo niepełnosprawny bez jednej dłoni , w sumie nie szkoduję mu ale też chcę żeby i dla mnie to nie kosztowało majątku 

3 godziny temu, PRIMO napisał:

Grzech tego nie brać. 

myślisz że nie wziąłem kawałka ?  nawet pasuje 😊

IMG_20230224_213648.jpg

Edytowane przez konteno
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, konteno napisał:

ja to wogóle na plac nie wjeżdzam , tylko na wage do załadunku , wczoraj płaskownik ładny 100x25 sie trafił

IMG_20230224_150357.jpg

Mnie udało się kupić a w zasadzie zamienić za swój złom zwłoki sprężarki 250l . Silnik mam kompresor kupiłem nowy na Ale za 490zl  i śmiga.W sumie z odnowieniem 750zl mnie wyszła

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
8 minut temu, wojtal24 napisał:

o proszę centrum biznesu 👍👍👍👍

Na ul Struga 3 do ZSME 6 lat chodziłem, ech piękne to czasy były, z perspektywy czasu to mówię bo wtedy byłem innego zdania 

1 minutę temu, stempos1980 napisał:

I cyk 40 zł u weta zostało za psa🤔

To tanio co za rasa może też bym kupił 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Na ul Struga 3 do ZSME 6 lat chodziłem, ech piękne to czasy były, z perspektywy czasu to mówię bo wtedy byłem innego zdania 

To tanio co za rasa może też bym kupił 🤔

Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

A co mu? 

Szczepienie przeciw wściekliźnie było na wsi

• Like 2
Opublikowano
Przed chwilą, marulekk napisał:

Ja ostatnio za kotke i sukę za sterylke szejset zostawiłem 

No ta

za Tuska to kota i psa na śmietniku zostawisz a nie pieniądze u weta. 

Przed chwilą, stempos1980 napisał:

Szczepienie przeciw wściekliźnie było na wsi

Już 40 🙆‍♂️

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, marulekk napisał:

Ja ostatnio za kotke i sukę za sterylke szejset zostawiłem 

Pytałaś się czy chce być wysterylizowna?,  a może chciałby mieć dzieci, jej ciało jej sprawa

Opublikowano

@marulekkJak lewactwo dojdzie do władzy to utworzą resort praw zwierząt i przy następnej kotce możesz beknąc, a w najgorszym wypadku kila lat więzienia 🤣

1 minutę temu, marulekk napisał:

Za Tuska to ty pójdziesz do pracy 😝

kupi sobie prosięta i będzie chodził przy nich

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, MonteChristo napisał:

@marulekkJak lewactwo dojdzie do władzy to utworzą resort praw zwierząt i przy następnej kotce możesz beknąc, a w najgorszym wypadku kila lat więzienia 🤣

A wiesz że mam też psa  wykastrowanego 😅 

Normalnie rzeźnia domowych zwierząt

😂

Jak się TVN dowie to już po mnie 

Edytowane przez marulekk
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, marulekk napisał:

A wiesz że mam też psa  wykastrowanego 😅 

Normalnie rzeźnia domowych zwierząt 😂

Toż to jak gwałt na krowie 🙆

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, marulekk napisał:

Za Tuska to ty pójdziesz do pracy 😝

Nie pójdzie uwierz 

27 minut temu, MonteChristo napisał:

Oni zrobią wszystko i obiecają wszystko aby tylko przechylić szale na swoją stronę, tacy ludzie są teraz niestety, że dane słowo nie ma wartości, choć są wyjątki ale chyba nie w polityce 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
22 minuty temu, Łolek napisał:

Kurna znajomy mój chłop w Ryśka wieku krawat sobie zaciągnął co to się dzieje 🙆‍♂️

Kredyty miał ?

Opublikowano
4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Kredyty miał ?

Ja mu w kieszeni nie siedziałem, ale nie miał fendta ani johna, na oko zadbane fajne niewielkie gospo, kilka lat temu z żona z dziećmi odeszła od niego teraz miał jakąś kobietę, wiem tyle co wszyscy, szkoda bo jeszcze młody pracowity gość 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v