Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Kosiarkę, przetrząsacz , zgrabiarke , rozsiewacz, opryskiwacz , rozrzutnik i pewnie jeszcze o czymś zapomniałem

Mam pewnie więcej gnoju od Ciebie a rozrzutnik mały. I narazie nie planuje zmiany. A pozostałe maszyny, które wymieniłeś nie muszą kosztować wiele 

• Like 2
Opublikowano
12 minut temu, Qwazi napisał:

Mam pewnie więcej gnoju od Ciebie a rozrzutnik mały. I narazie nie planuje zmiany. A pozostałe maszyny, które wymieniłeś nie muszą kosztować wiele 

Mariusz nic to nieda.

Nie obrażajac Marcina to powiem tak 

Marcin jest niereformowalny w pewnych przypadkach tak jak Pjoter w sprawie kobiet😁

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, hubertb napisał:

Naprawdę nie widzę dla tego zastosowania w domu. Przedni tuz może, ale do czego jeszcze? 2,5cm grubości 10cm szerokości waży od uja. 

tylny też  do przeróbek na CBMy , podłużnice do wzmocnienia obudowy skrzyni do montażu ładowacza czołowego itd , można wymieniać w nieskończoność a ogranicza tylko wyobraźnia wykonawcy 

sztabka 2m to jakieś 40kilo

pewnie powiesz że za bogato i przesadnie dużo materiału , tym przynajmniej się nadrobi jego gorszą jakość i wytrzymałość przy sporo niższej cenie względem lepszych stali 

3 godziny temu, Leszy napisał:

Ile za to chcieli?

3 zł za kilo pracownik chce na placu , w kasie powiedzieli 2 ale musi chłopak se troche dorabia marżą za plecami bo niepełnosprawny bez jednej dłoni , w sumie nie szkoduję mu ale też chcę żeby i dla mnie to nie kosztowało majątku 

3 godziny temu, PRIMO napisał:

Grzech tego nie brać. 

myślisz że nie wziąłem kawałka ?  nawet pasuje 😊

IMG_20230224_213648.jpg

Edytowane przez konteno
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, konteno napisał:

ja to wogóle na plac nie wjeżdzam , tylko na wage do załadunku , wczoraj płaskownik ładny 100x25 sie trafił

IMG_20230224_150357.jpg

Mnie udało się kupić a w zasadzie zamienić za swój złom zwłoki sprężarki 250l . Silnik mam kompresor kupiłem nowy na Ale za 490zl  i śmiga.W sumie z odnowieniem 750zl mnie wyszła

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
8 minut temu, wojtal24 napisał:

o proszę centrum biznesu 👍👍👍👍

Na ul Struga 3 do ZSME 6 lat chodziłem, ech piękne to czasy były, z perspektywy czasu to mówię bo wtedy byłem innego zdania 

1 minutę temu, stempos1980 napisał:

I cyk 40 zł u weta zostało za psa🤔

To tanio co za rasa może też bym kupił 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Na ul Struga 3 do ZSME 6 lat chodziłem, ech piękne to czasy były, z perspektywy czasu to mówię bo wtedy byłem innego zdania 

To tanio co za rasa może też bym kupił 🤔

Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

A co mu? 

Szczepienie przeciw wściekliźnie było na wsi

• Like 2
Opublikowano
Przed chwilą, marulekk napisał:

Ja ostatnio za kotke i sukę za sterylke szejset zostawiłem 

No ta

za Tuska to kota i psa na śmietniku zostawisz a nie pieniądze u weta. 

Przed chwilą, stempos1980 napisał:

Szczepienie przeciw wściekliźnie było na wsi

Już 40 🙆‍♂️

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, marulekk napisał:

Ja ostatnio za kotke i sukę za sterylke szejset zostawiłem 

Pytałaś się czy chce być wysterylizowna?,  a może chciałby mieć dzieci, jej ciało jej sprawa

Opublikowano

@marulekkJak lewactwo dojdzie do władzy to utworzą resort praw zwierząt i przy następnej kotce możesz beknąc, a w najgorszym wypadku kila lat więzienia 🤣

1 minutę temu, marulekk napisał:

Za Tuska to ty pójdziesz do pracy 😝

kupi sobie prosięta i będzie chodził przy nich

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, MonteChristo napisał:

@marulekkJak lewactwo dojdzie do władzy to utworzą resort praw zwierząt i przy następnej kotce możesz beknąc, a w najgorszym wypadku kila lat więzienia 🤣

A wiesz że mam też psa  wykastrowanego 😅 

Normalnie rzeźnia domowych zwierząt

😂

Jak się TVN dowie to już po mnie 

Edytowane przez marulekk
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, marulekk napisał:

A wiesz że mam też psa  wykastrowanego 😅 

Normalnie rzeźnia domowych zwierząt 😂

Toż to jak gwałt na krowie 🙆

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, marulekk napisał:

Za Tuska to ty pójdziesz do pracy 😝

Nie pójdzie uwierz 

27 minut temu, MonteChristo napisał:

Oni zrobią wszystko i obiecają wszystko aby tylko przechylić szale na swoją stronę, tacy ludzie są teraz niestety, że dane słowo nie ma wartości, choć są wyjątki ale chyba nie w polityce 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
22 minuty temu, Łolek napisał:

Kurna znajomy mój chłop w Ryśka wieku krawat sobie zaciągnął co to się dzieje 🙆‍♂️

Kredyty miał ?

Opublikowano
4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Kredyty miał ?

Ja mu w kieszeni nie siedziałem, ale nie miał fendta ani johna, na oko zadbane fajne niewielkie gospo, kilka lat temu z żona z dziećmi odeszła od niego teraz miał jakąś kobietę, wiem tyle co wszyscy, szkoda bo jeszcze młody pracowity gość 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v