Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Nie wiem 

Ja z Radkiem nie mam potrzeby się ścigać 

No a pomieścimy się 🤔

A jak pójdziem w tańce bo może te trzy sąsiadki zaprosisz to lepiej zrób większy  niż Radek bo on nas nie zaprosi 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
3 minuty temu, farmtrac8244 napisał:

Jak sprawdzić ciągnik w historii pojazdu jeśli vin ma 6 cyfr?

Spróbuj przed tymi 6 cyframi wpisać 11 razy cyfrę 0, lub znak x. 

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Ale to i tak trzeba czymś go napędzić, więc ropa kosztuje 

nie spali więcej niż przy pompowaniu i wożeniu co przy gnojowicy spod ruszt na ta samą odległość 

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, slawek74 napisał:

a Ty w którym końcu 🤔

Okrągły nie ma końca. Temu ten stół onegdaj niejaki Król Ryszard Rwie Socjal wymyślił😜

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

U nas ciągną niby, ale to tylko na wsi 

A na koloni to możesz pomarzyć 

Gazu też nie mamy na koloni, wieś ma ale nie używa. Kolonia by korzystała 

Światłowód to może kiedyś zrobią 

Wodociąg płaciliśmy razy trzy co wieś 

Prąd 11 lat później założyli 

u nas na kolonii wody nie maja ,prad jeszcze maja-zglosilem urwany slup, tlefoniczna linia dawno pourywana gdzie sie da, juz nawet nie naprawiaja.

1 godzinę temu, jahooo napisał:

Ja sadzę tylko te małe koktajlowe, ale powiem, że się idealnie nadają na przeciery i pasty, zawierają dość mało wody i dają wyraźny smak

ja teraz jem przecier wlasnorecznie zrobiony  z pomidorow spod swidnika-ogrodnictwo serej czy jakos tak..

25 minut temu, Karol6130 napisał:

Chłopy taras 3,5x5 będzie dobry czy większy robić?

za chwile sie okazeze za maly-ja zrobilem podobny i stara narzeka- przez 2 lata siedzialem moze na nim ze 4 razy..

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał:

nawet na fb rysiek jest slawny ??? to zgrupy rozmow o rolnictwie.

moj imiennik ?? nie znam pierwszy raz slysze  😂

to nie uzytkownik -tylko wlascicel ...

zimy ciag dalszy.

za to gmina postanowila podniesc temperature i cisnienie mieszkancom-wzieli sie za szamba.

jak u was-z teamtem spis zbiornikow i oczyszczalni ??? jak to wypelniacie zeby bylo dobrze . sprawdal ktos to ??

pare lat temu ten temat byl walkowany

Najpierw zbierali deklaracje o zbiornikach, a teraz UG jako jedyny podmiot uprawniony do odbierania ścieków, życzy sobie podpisania umowy na odbiór

41 minut temu, farmtrac8244 napisał:

Jak sprawdzić ciągnik w historii pojazdu jeśli vin ma 6 cyfr?

Normalnie wpisujesz tylko VIN i powinno pójść, u mnie 7 cyfr i podaje wszystkie dane. Częstą praktyką handlarzy jest to, że celowo w ogłoszeniach podają błędne dane, aby nie można było sobie sprawdzić historii

Opublikowano
4 minuty temu, jacor73 napisał:

Najpierw zbierali deklaracje o zbiornikach, a teraz UG jako jedyny podmiot uprawniony do odbierania ścieków, życzy sobie podpisania umowy na odbiór

Normalnie wpisujesz tylko VIN i powinno pójść, u mnie 7 cyfr i podaje wszystkie dane. Częstą praktyką handlarzy jest to, że celowo w ogłoszeniach podają błędne dane, aby nie można było sobie sprawdzić historii

Chciałem jumza sprawdzić z dokumentów wszystko jest tylko jakbym nie kombinował nigdzie nie pasuje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v