Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień Dobry .Wczoraj atak zimy i na minusie a wieczorem zrobił się plus i deszcz i śnieg prawie znikł.

Teraz aktualnie +2 i wieje chociaż mniej jak wczoraj 

Ciekawe co dziś będzie na tapecie przez cały dzień 😁

Opublikowano
17 minut temu, Baks00 napisał:

Czyli masażystka robiła wcześniej w masarni i rozłożyła Cię na łopatki 

Dobrze, że nie oparzyła i nie oskrobała. Poprzednio też tak było. Każdy mięsień boli 

Opublikowano
34 minuty temu, Qwazi napisał:

🙋2°i wieje trochę. Wszystko mnie dzisiaj boli🤕

To dobrze znaczy że żyjesz 🤣. Pogodę to tak jakbyś u mnie był. Iść  obrządzić i jechać do pracy na 8

Opublikowano
5 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

01:01

IMG_20230131_005919.jpg

Ty się Rysiek w dzień za jakąś ciężką robotę weź to sen sam przyjdzie 

Cześć wszystkim, udanego dnia 

2na plus i trochę wieje 

• Thanks 1
Opublikowano
11 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

A oni nie na emeryturach? 

Jak brałem przyczepę to mówił że będą kończyć działalność bo już emerytura się zbliża 

Mozliwe ze juz emeryci, ciagniki na córkę przepisane byly. A przyczepy to kto go wie. Brałeś przyczepe w kalinowicach czy na "bazie" w jatutowie?

Opublikowano
46 minut temu, Qwazi napisał:

🙋2°i wieje trochę. Wszystko mnie dzisiaj boli🤕

Czyli powiadasz że pomaga?😄

7 minut temu, soltys48 napisał:

Co to się dzieje że tak wieje 🤔

Może być że to przez wiatr...🤔

Opublikowano

Wczoraj tak ladnie bylo, powiedzmy, bo ziemia nie zmarznieta, a dzisiaj zaczyna sie robic chlapa. Mialem przywiezc taki gorszy sort slomy ale nie wjade na pole. Dobrze ze pod dachem suchej pod dostatkiem. Na plusie 2 stopnie,wolne a do pracy musze jechac bo znowu jakies zebranie.

Opublikowano
13 minut temu, PAN88 napisał:

To dobrze znaczy że żyjesz 🤣. Pogodę to tak jakbyś u mnie był. Iść  obrządzić i jechać do pracy na 8

3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Czyli powiadasz że pomaga?😄

Skoro boli, to nadal się oddycha. Pomagać pomaga, tylko następny dzień jest ciężki

Opublikowano
2 minuty temu, PAN88 napisał:

@Belaruss820 to wczoraj w pracy byłeś że nie zwiozłeś tej gorszej słomy?

Mialem wolne,ale w.polu ładowarka zaczela sie topić,z wierzchu zmarzniete a pod spodem masło i nie dojechalem.do bel,trzeba bylo uciekać z pola. A dzisiaj to juz calkiem tragedia

• Like 1
Opublikowano

🤝🏻🙋🏻‍♂️

2°,☁

31 minut temu, Pafnucy12 napisał:

🙋‍♂️

@Rolnik1973 i jak tam? Sprawdziło się co napisałem? POmogło?🤭

Nie testowalem

To musi przez wifi

Silny sygnał PO chałupue promieniuje.

24 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Mozliwe ze juz emeryci, ciagniki na córkę przepisane byly. A przyczepy to kto go wie. Brałeś przyczepe w kalinowicach czy na "bazie" w jatutowie?

W kalinowicach

Opublikowano
42 minuty temu, stempos1980 napisał:

Dzień Dobry .Wczoraj atak zimy i na minusie a wieczorem zrobił się plus i deszcz i śnieg prawie znikł.

Teraz aktualnie +2 i wieje chociaż mniej jak wczoraj 

Ciekawe co dziś będzie na tapecie przez cały dzień 😁

Cześć Adam ,nie gniewaj się 🤩

@Agrest ciebie uważam za doradcę nr 1 , jakbym kiedy kupił takiego typu na kołach będzie dla mnie dobry i do c330 🤔

https://m.olx.pl/d/oferta/sprzedam-opryskiwacz-pilmet-1000-l-CID757-IDSTnnP.html?reason=observed_ad

Opublikowano
33 minuty temu, Łolek napisał:

Ty się Rysiek w dzień za jakąś ciężką robotę weź to sen sam przyjdzie 

Cześć wszystkim, udanego dnia 

2na plus i trochę wieje 

Tak moze byc

Pewno jakis sterownik się POje🔨ał  i nie rozróżnia kiedy spać bo cała doba na wyrku.

Jak dzis nie POspie normalnie to jutro biorę wiadro i będę wiadrem nosił wodę do sąsiada cały dzień

Opublikowano

Ciekawe jak myślicie PiSda nadzwyczajną pomoc dla producentów mleka ? Rok wyborczy świniarze  i zbożowcy dostaną to i mleczarze powinni  @Dublin ty jesteś blisko prezesa może coś wiesz 🤔

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Tak moze byc

Pewno jakis sterownik się POje🔨ał  i nie rozróżnia kiedy spać bo cała doba na wyrku.

Jak człowiek narobiony to i sen zdrowszy 

Rysiek może weź listę posłów wydrukuj i czytaj przed snem bo jak się barany liczy to pomaga 

4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ciekawe jak myślicie PiSda nadzwyczajną pomoc dla producentów mleka ? Rok wyborczy świniarze  i zbożowcy dostaną to i mleczarze powinni  @Dublin ty jesteś blisko prezesa może coś wiesz 🤔

A gdzie ty miałeś kryzys przez ostatnie dwa lata 🤔

Nikt nic nie powinien dostawać 

Edytowane przez Łolek
  • Like 5
Opublikowano
8 godzin temu, gregor1284 napisał:

Ahh co ja biedy użyłem to tylko ja wiem 

Szybko telewizora włączają, pokazują Cię 🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️😂😂😂😂

20230131_072614.jpg

• Confused 1
Opublikowano

@Łolek u mnie jest kryzys cały czas 😉 . 1,20 jeszcze w tamtym roku w pierwszym kwartale miałem i to za klasę extra , później troche zaczęli smrodzić do góry 

Ale teraz idzie armagedon , w maju ma być grosze za mleko 

Opublikowano
22 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

🤝🏻🙋🏻‍♂️

2°,☁

To musi przez wifi

Silny sygnał PO chałupue promieniuje

Musisz zgłosić, może jakieś odszkodowanie będą płacić 🤔

🙋‍♂️ 2⁰ I śnieg ginie ,znowu błotko się robi🤦‍♂️

• Haha 1
Opublikowano

Marek nawet jak było 1,20 to za tysiąc litrów była tona saletry ,a teraz masakra trzeba 2 tyś litrów

Opublikowano
1 minutę temu, kris91 napisał:

Szybko telewizora włączają, pokazują Cię 🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️😂😂😂😂

20230131_072614.jpg

a to może nowa plebania będzie z twojej parafijki. 

scenariusz toto tam fest się kręci 🤭

Opublikowano
24 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

To musi przez wifi

Silny sygnał PO chałupue promieniuje

A w dzień nie drzymiesz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v