Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień Dobry 

-0 5 i wieje że mało głowy nie urwie🙄 

4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nawóz już siejesz 🤔

Był u mnie niebieski wystawiony w zeszłym tygodniu pól dnia i pojechał w siną dal ale kombajn był lepiej zadbany jak z fabryki

Opublikowano
6 minut temu, soltys48 napisał:

Tak

Mata rozmach jak dolnoślązacy 

Opublikowano
3 minuty temu, stempos1980 napisał:

Dzień Dobry 

-0 5 i wieje że mało głowy nie urwie🙄 

Był u mnie niebieski wystawiony w zeszłym tygodniu pól dnia i pojechał w siną dal ale kombajn był lepiej zadbany jak z fabryki

Jak coś ładnego to idzie, za ile był wystawiony ?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

A cza wstawać poobrzadzać i jechać zamówić w pobliskim sklepie drooooogie i niedostępne części do mojego zachodniego traktora...😁 

Chłopacy! A w skrzyni olej we fergusonach co ile zmieniata?

To już deko większy wydatek...😭

Co 1500 mth 

Cześć i czołem załogo af

Wieje wiatr jak poebany znaczy że zimno jest 

48 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nie śwagier kupuje drugiego , ja mam supra i wystarczający 

Nic , @Łolek Marek widzisz jak mnie zaczepiają 😉

Dziś sprzedaje pszenice

Wstaw paragon jak kupisz 😛 i dlaczego trzeba zamawiać ?

No widzę koniecznie zrób coś z tym np kup traktor tak na złość im zrób 😉 o i do tego zachodni 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
47 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

, @Łolek 

Wstaw paragon jak kupisz 😛 i dlaczego trzeba zamawiać ?

Zamawiać trzeba, bo zachodnie się nie psują i nie mają na miejscu.

Paragon na części to jakieś 64 zł 

Opublikowano
7 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Zamawiać trzeba, bo zachodnie się nie psują i nie mają na miejscu.

Paragon na części to jakieś 64 zł 

To chyba uszczelkę tylko kupiłeś 

Ale dobrze że się nie psują 👍

11 minut temu, Łolek napisał:

Co 1500 mth 

Cześć i czołem załogo af

Wieje wiatr jak poebany znaczy że zimno jest 

No widzę koniecznie zrób coś z tym np kup traktor tak na złość im zrób 😉 o i do tego zachodni 

Marek nic teraz już nie pisze 🙂

Opublikowano
9 minut temu, Karol6130 napisał:

Duzio 

Co 1000 

Ale ja to agrol do 6120 lałem 

Zbigniewie, wstydź się takie rzeczy pisać, dodaj bodaj z dwie cyfry przed 64

0064😁 

Se fuscha leje. A trochę jeszcze zaczekam z wymianą 

Opublikowano
6 minut temu, Karol6130 napisał:

Duzio 

Co 1000 

Ale ja to agrol do 6120 lałem 

Zbigniewie, wstydź się takie rzeczy pisać, dodaj bodaj z dwie cyfry przed 64

Ty kawaler to możesz co 1000 a ja żonaty to co 1500 no czasem 1200  nie ma co szarżować 

5 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Marek nic teraz już nie pisze 🙂

Pisz  co  chcesz  to wolny kraj przynajmniej tak mi się wydaje, ale może już nie o ciężkich ursusach 🤫🤭

• Haha 2
Opublikowano
50 minut temu, Karol6130 napisał:

Szybko 

Co zrobię że mnie zaskoczyło  🤭

51 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Mata rozmach jak dolnoślązacy 

Jakbyś wincy na tacę dawał to też by Ci samo z nieba leciało

Dementuje Wasze insynuacje. Żadnego nawozu nie siałem. Jechałem po rybki do wędzenia 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, soltys48 napisał:

Co zrobię że mnie zaskoczyło  🤭

Jakbyś wincy na tacę dawał to też by Ci samo z nieba leciało

Dementuje Wasze insynuacje. Żadnego nawozu nie siałem. Jechałem po rybki do wędzenia 

Przemek w nocy po kukurydzysku 🤔 podejrzane to jak te Zbychowe ceny części do MF 🙂

Opublikowano
25 minut temu, PAN88 napisał:

Ale może bogatszy mliczarz niż @Łolek

Eeeetam...my łoba z kawalerem Karolem to na Agrolu jeździmy...Marek to bardzi renomowanych produktów używo...i łon i tak często zmienia, bo w tych renomowanych to interwały insze😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v