Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Dzień Dobry 

-0 5 i wieje że mało głowy nie urwie🙄 

4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nawóz już siejesz 🤔

Był u mnie niebieski wystawiony w zeszłym tygodniu pól dnia i pojechał w siną dal ale kombajn był lepiej zadbany jak z fabryki

Opublikowano
6 minut temu, soltys48 napisał:

Tak

Mata rozmach jak dolnoślązacy 

Opublikowano
3 minuty temu, stempos1980 napisał:

Dzień Dobry 

-0 5 i wieje że mało głowy nie urwie🙄 

Był u mnie niebieski wystawiony w zeszłym tygodniu pól dnia i pojechał w siną dal ale kombajn był lepiej zadbany jak z fabryki

Jak coś ładnego to idzie, za ile był wystawiony ?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

A cza wstawać poobrzadzać i jechać zamówić w pobliskim sklepie drooooogie i niedostępne części do mojego zachodniego traktora...😁 

Chłopacy! A w skrzyni olej we fergusonach co ile zmieniata?

To już deko większy wydatek...😭

Co 1500 mth 

Cześć i czołem załogo af

Wieje wiatr jak poebany znaczy że zimno jest 

48 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nie śwagier kupuje drugiego , ja mam supra i wystarczający 

Nic , @Łolek Marek widzisz jak mnie zaczepiają 😉

Dziś sprzedaje pszenice

Wstaw paragon jak kupisz 😛 i dlaczego trzeba zamawiać ?

No widzę koniecznie zrób coś z tym np kup traktor tak na złość im zrób 😉 o i do tego zachodni 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
47 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

, @Łolek 

Wstaw paragon jak kupisz 😛 i dlaczego trzeba zamawiać ?

Zamawiać trzeba, bo zachodnie się nie psują i nie mają na miejscu.

Paragon na części to jakieś 64 zł 

Opublikowano
7 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Zamawiać trzeba, bo zachodnie się nie psują i nie mają na miejscu.

Paragon na części to jakieś 64 zł 

To chyba uszczelkę tylko kupiłeś 

Ale dobrze że się nie psują 👍

11 minut temu, Łolek napisał:

Co 1500 mth 

Cześć i czołem załogo af

Wieje wiatr jak poebany znaczy że zimno jest 

No widzę koniecznie zrób coś z tym np kup traktor tak na złość im zrób 😉 o i do tego zachodni 

Marek nic teraz już nie pisze 🙂

Opublikowano
9 minut temu, Karol6130 napisał:

Duzio 

Co 1000 

Ale ja to agrol do 6120 lałem 

Zbigniewie, wstydź się takie rzeczy pisać, dodaj bodaj z dwie cyfry przed 64

0064😁 

Se fuscha leje. A trochę jeszcze zaczekam z wymianą 

Opublikowano
6 minut temu, Karol6130 napisał:

Duzio 

Co 1000 

Ale ja to agrol do 6120 lałem 

Zbigniewie, wstydź się takie rzeczy pisać, dodaj bodaj z dwie cyfry przed 64

Ty kawaler to możesz co 1000 a ja żonaty to co 1500 no czasem 1200  nie ma co szarżować 

5 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Marek nic teraz już nie pisze 🙂

Pisz  co  chcesz  to wolny kraj przynajmniej tak mi się wydaje, ale może już nie o ciężkich ursusach 🤫🤭

• Haha 2
Opublikowano
50 minut temu, Karol6130 napisał:

Szybko 

Co zrobię że mnie zaskoczyło  🤭

51 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Mata rozmach jak dolnoślązacy 

Jakbyś wincy na tacę dawał to też by Ci samo z nieba leciało

Dementuje Wasze insynuacje. Żadnego nawozu nie siałem. Jechałem po rybki do wędzenia 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, soltys48 napisał:

Co zrobię że mnie zaskoczyło  🤭

Jakbyś wincy na tacę dawał to też by Ci samo z nieba leciało

Dementuje Wasze insynuacje. Żadnego nawozu nie siałem. Jechałem po rybki do wędzenia 

Przemek w nocy po kukurydzysku 🤔 podejrzane to jak te Zbychowe ceny części do MF 🙂

Opublikowano
25 minut temu, PAN88 napisał:

Ale może bogatszy mliczarz niż @Łolek

Eeeetam...my łoba z kawalerem Karolem to na Agrolu jeździmy...Marek to bardzi renomowanych produktów używo...i łon i tak często zmienia, bo w tych renomowanych to interwały insze😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v