Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Był snieg

Był snieg zjeżdżony jak lustro

Normalnie jak zimówki są

1 minutę temu, marulekk napisał:

A ja dalej twierdzę że białe to białe a czarne to czarne albo opony na lato albo opony na zimę nie ma czegoś uniwersalnego

A ja dalej twierdzę że białe to białe a czarne to czarne albo opony na lato albo opony na zimę nie ma czegoś uniwersalnego

Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Kurła P0jechał

No szacun🙆‍♂️

Opublikowano

Dla wszystkich forumowiczów zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia wszelkiej pomyślności i przede wszystkim opłacalności  w tej nierównej walce. 

Oczywiście jeszcze 🎁pod 🎄

• Thanks 6
Opublikowano
16 minut temu, radekz200 napisał:

ma szczęście że się wyrobiła przed świętami 😛

72508697173__FA25906D-BB62-4F37-8D71-0F2495CE843D.jpeg

Uwaga będzie hejt 😁

Ja jestem staromodny , tak wiem wiem teraz tak się howa zwierzęta ale ja nie mogę patrzeć na takie coś mata kraty gówno beton , zwierzę powinno leżeć na słomie naturalnie , bez urazy są święta 😉

• Like 6
Opublikowano
2 minuty temu, marulekk napisał:

Kupiłem teraz też wielosezon, bieżnik wygląda jak na typowej zimowce, ale nie są takie głośne. Na te moje kilometry wystarczy 

Opublikowano
4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Wszystkiego Najlepszego dla wszystkich moich Imienników  oczywiście dla Ewy jak jest na forum Również 

I dla Ciebie 💯lat wszystkiego najlepszego 

• Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Wszystkiego Najlepszego dla wszystkich moich Imienników  oczywiście dla Ewy jak jest na forum Również 

Właśnie, wszystkiego najlepszego z okazji imienin dla @stempos1980 i @adam131 

No i dla wszystkich szczere życzenia świąteczne, zdrowia, pieniędzy, udanych inwestycji i obfitych plonów, wszystkiego dobrego 🎄

• Like 1
  • Thanks 6
Opublikowano
20 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ni mam konia

A władzio i łursus to co?🤔

Opublikowano
20 minut temu, marulekk napisał:

są tacy co myślą że śnieżynka na oponie im dvpe uratuje , w harharze 4x4 to i owszem ale do przednio czy tylnio napędowca tylko zimówki 

Opublikowano
9 minut temu, stempos1980 napisał:

Wszystkiego najlepszego z okazji imienin Adamie. 🍻🎉

image.png.ffa2d0ed4f84d27fbb1aca2b6e4a6efa.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v