Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Jak 80% zasiadajacych  w Sejmie bo reszta może i logicznie myśli ale nie ma siły przebicia 

Bo Ci co naprawdę działali w ministerstwie rolnictwa nie mieli czasu latać po mediach i spotkaniach z KGW ...

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, MonteChristo napisał:

Ale tu nie trzeba nic oceniać toż tu widać  nadwagę

No i jak ktoś jest z nadwagą to co, już gorszy sort, i dziwic się dzieciakom w szkołach że dokuczają jeden drugiemu 

Kurna co za ludzie teraz jprdl 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

To komplement, napisał to Tomek w konkretnym celu 

Nie oceniam książki po okładce 

Jak 80% zasiadajacych  w Sejmie bo reszta może i logicznie myśli ale nie ma siły przebicia 

A wracając do Mikołaja krowę do ubojni mi zabierze niestety 

Marek ale na koncie zostawi gotówke 

Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

No i jak ktoś jest z nadwagą to co, już gorszy sort, i dziwic się dzieciakom w szkołach że dokuczają jeden drugiemu 

Nic mi do tego by nie było gdyby nie upasła by się na naszych podatkach ...

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Bo Ci co naprawdę działali w ministerstwie rolnictwa nie mieli czasu latać po mediach i spotkaniach z KGW ...

W każdej dziedzinie życia tak jest 

Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

A jak wyglądała wcześnie 🤔 ,zanim się upasła na naszym

Opublikowano

Zgadzam się tu z Łolkiem.

Nie powinno się naśmiewać z czyjegoś wyglądu.

Zrozumiał bym gdyby ktoś na własne życzenie się oszpecił, ale nie to jak wygląda nie mając zbyt wielkiego wpływu na to 

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Opanuj się czasami.

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, marulekk napisał:

pewno wyczuwa że już wkrótce na tureckim stole wyląduje :D 

wczoraj mój cielun 41* i gile wiszące z nosa, dostał szpryce w mieso i dozylnie i dzis jiuż zdrowy i bolcuje inne już :D 

moje ostatnie już.

tam gdzie stoją byki, za rok będzie leżeć ziarko ewentualnie. 

Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Marek ale na koncie zostawi gotówke 

Wolałby żeby krowa została ale to nie temat na forum bo jeszcze jakieś aktywiszcza poczytają

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Kurna co za ludzie teraz jprdl 

Widzisz Marek dzieci uczą się od rodziców 🤷

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Zrozumiał bym gdyby ktoś na własne życzenie się oszpecił, ale nie to jak wygląda nie mając zbyt wielkiego wpływu na to 

Ta pani się tak oszpeciła na nasz koszt ...

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Zgadzam się tu z Łolkiem.

Nie powinno się naśmiewać z czyjegoś wyglądu.

Wujek Zbyszek ,a czemu ze mną się nie zgodziłeś 🤷

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

A jak jest  chora i bierze np sterydy, skąd możesz o tym wiedzieć 

Nie oceniam ludzi po wyglądzie

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Łolek napisał:

A jak jest  chora i bierze np sterydy, skąd możesz o tym wiedzieć 

Nie oceniam ludzi po wyglądzie

Tak, tak, jak teraz wszystkie dzieci są na sterydach, tylko najczęściej to sterydy regularnie pobierane w lokalu z dużym M w logo ... 

Ja też po wyglądzie nie oceniałem, tylko po tym jak pracowała w ministerstwie rolnictwa ... Gdyby ministerstwo było firma prywatna to ona i Kowalski by po miesiącu wylecieli z roboty ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

To nie ma znaczenia, do chwili kiedy sam se nie wbijesz do bani problemu swojego wyglądu. Fachowość i skuteczność w przypadku takich osób jak Pani Minister to cecha nadrzędna. Nikt by nie wspomniał na temat aparycji, gdyby reprezentowała wzór fachowości i miała charyzmę. A to są sprawy ważne dla urzędnika tego szczebla. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

A skąd wiesz ze się upasła z podatków

Może taka uroda od małego dziecka. 

U Ciebie też aparycja od małego dziecka a nie udka z Lidla i kiełbaski węgierskie z MOL-a ? Znam kilka osób co w podstawówce mieli problemy z wagą, ale obecnie już tego problemu nie ma, wystarczyło trochę o siebie zadbać ...

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Tak, tak, jak teraz wszystkie dzieci są na sterydach, tylko najczęściej to sterydy regularnie pobierane w lokalu z dużym M w logo ... 

No widzisz w tym temacie sterydów u kobiet to widzę uja wiesz,, jedne chudnąć potrafią drugie tyć, a są choroby vw których taka kuracja jest konieczna, i nie pisze tego żeby bronić tej ,, ministry czy ministerki,, bo ona ani mnie ziebi ani grzeje, jak cały ten kabaret 

Opublikowano (edytowane)

@Łolek i jak bym nie miał nic do tej pani, gdyby była fachowcem w swojej dziedzinie, a nie bezużytecznym urzędnikiem na państwowym wikcie ... Od ministra rolnictwa wymaga się czegoś więcej niż umiejętność wręczania medali KGW ...

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, mirro napisał:

To nie ma znaczenia, do chwili kiedy sam se nie wbijesz do bani problemu swojego wyglądu

Jednak łatwiej takie osoby zranić.

Wypomina się aparycję po to by obrazic

Po prostu najłatwiej zwyzywać kogoś od rudych, grubych, kulawych...czy też szczepionkowcow.

Ludzie odstający od norm często są prześladowani.

Pozwalając na to sami do tych prześladowań przykładamy ręki.

Mądrze napisałem, ale sam też potrafiłem żartować z wyglądu np ...prezesa.

Ba. Jeden forumowicz obraził się śmiertelnie za mój głupi żart z jego wyglądu...

Po prostu to jest dziecinne i bywa okrutne

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, mirro napisał:

To nie ma znaczenia, do chwili kiedy sam se nie wbijesz do bani problemu swojego wyglądu. Fachowość i skuteczność w przypadku takich osób jak Pani Minister to cecha nadrzędna. Nikt by nie wspomniał na temat aparycji, gdyby reprezentowała wzór fachowości i miała charyzmę. A to są sprawy ważne dla urzędnika tego szczebla. 

Wiesz dobrze że to co jest teraz to sztuka dla sztuki  na kilka dni prawdziwy fachowiec nie obejmie urzędu bo i po co 

Prawdziwe fachowce już się gotują w blokach do startu😂

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

@Łolek i jak bym nie miał nic do tej pani, gdyby była fachowcem w swojej dziedzinie, a nie bezużytecznym urzędnikiem na państwowym wikcie ... Od ministra rolnictwa wymaga się czegoś więcej niż umiejętność wręczania medali KGW ...

To co napisałam wyżej myślę że obaj się z tym zgodzimy 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Wiesz dobrze że to co jest teraz to sztuka dla sztuki  na kilka dni prawdziwy fachowiec nie obejmie urzędu bo i po co 

😂

Sztuka dla sztuki kosztująca nas 30.000 od sztuki ...

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v