Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Baks00 napisał:

9 minut temu, slawek74 napisał:

teraz juz nie sprawdzę ale kiedyś sąsiad dziadka miał podobnie ... wykupił tam jeden to chyba z 3 czy 4 właścicieli mieli nie woęcej niż 22m a działka łąki w polu 1.5 pokosa z rotacyjnej ile to było to nie wiem ...może 2 może 2.5m

Tam jeszcze wejście przez stodołę i ścianka(stodoły) wspólna z sąsiadem 

widziałem jak mieli stodoły na zakładkę postawione że sąsiek u sąsiada stał i tego drugiego też ściana wspólna dość często się spotyka...

Opublikowano
10 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Wiem ,wiem wy tu mata licencję na pokazywanie i wychwalanie swego gieeee pod niebiosy ...🤪

Wiesz gdzie ja to mam 🤪ja pokazuje bo mi wydojony  szczyl zarzucił że kłamie ...ja mam to pokazuje bo to moje ..twego nie pokazuje ...pokazałem dowody że pisze prawdę a połowa forum sraki  dostała 🤪😁😁😁😁

Ale każdemu z tym g jest dobrze 

Dla mnie i dla wielu tutaj majątkiem jest to że po pracy przyjdzie syn czy córka położy ci rękę na ramieniu powie że ojciec ty to jednak jesteś spoko gość, a nie 200k na koncie czy lokacie 

• Like 3
Opublikowano
15 minut temu, szymon09875 napisał:

Ponoć ta nowa benzyna E10 na stare dwusuwy źle działa 🤔

tak. 

do starszych przewidziana 98 I ma być mocno droższa. 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Łolek napisał:

Dla mnie i dla wielu tutaj majątkiem jest to że po pracy przyjdzie syn czy córka położy ci rękę na ramieniu powie że ojciec ty to jednak jesteś spoko gość, a nie 200k na koncie czy lokacie 

Swoje nauki dziecko zostaw sobie ...jesteś za młody i za glupi aby takie morały mi prawić .....wy cały czas coś wmawiacie sobie bo widać deee was ciśnie iTyle .

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

widziałem jak mieli stodoły na zakładkę postawione że sąsiek u sąsiada stał i tego drugiego też ściana wspólna dość często się spotyka...

Daj spokój ,to trzeba się przyzwyczaić funkcjonować .

Chociaż ja ciasnotę może i bym przeżył ale  te pagórki....

Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

A dla mnie spokój. Nic nie jest cenniejszego niz spokój. Jeśli kiedykolwiek będziecie mi czegoś zyczyc to spokoju 

• Like 2
Opublikowano

ogarkowi od tego bogactwa w glowe sie zrobilo - i nie sadzcie ze dopiero teraz..

mrozik bedzie ladny, na niebie ani chmurki..

1 godzinę temu, 6465 napisał:

Ja pier**le 🤣🤣🤣 jeszcze tylko nie wiem ile czyja synowa majątku przyniosła. Ogar dawaj pierwszy Ja idę po 🍻😂😂

z tego co sam pisal to wyglada tak.

synowa miala 25 ha, jego syn we wianie wniosl 25 . to jedynaczka, opiekuje sie rodzica .sa obloznie chorzy,  corki dorobili sie na stare lata dzieki pomocy sasiedzkiej.

nie ma syna wiec i synowej nie mam .

zreszta patrzac po tym co piszecie to hektary sa przeklenstwem a nie blogoslawienstwem..

4 godziny temu, gregor1284 napisał:

My tu gadu gadu a pod nosem jakiś nożownik rozpierdziel w szkole zrobił...

gdyby to bylo we francji czy niemczech to w kurwizji by byly wydania specjalne..

Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

to raczej nasz cel, by ktoś się uśmiechnął, szklankę wody podał, czy na koniec świeczkę postawił i wspomniał. 

nie dawno wszystkich świętych i było w miarę dobrze widać kto jak przeżył 🤭

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

...jesteś za młody i za glupi aby takie morały mi prawić .....

Trochę kultury cFaniaczku. 

Myślisz że jak masz parę zer więcej na koncie to już wszystkich będziesz traktował z góry?

Nie jeden twojego pokroju już glebę zaliczył bo myślał że jest ponad wszystkim i wszystkomi. 

Jeszcze życie pokory ciebie nauczy. 

Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

to raczej nasz cel, by ktoś się uśmiechnął, szklankę wody podał, czy na koniec świeczkę postawił i wspomniał. 

nie dawno wszystkich świętych i było w miarę dobrze widać kto jak przeżył 🤭

Moja oferta nadal aktualna 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, jacus napisał:

ogarkowi od tego bogactwa w glowe sie zrobilo - i nie sadzcie ze dopiero teraz..

mrozik bedzie ladny, na niebie ani chmurki..

z tego co sam pisal to wyglada tak.

synowa miala 25 ha, jego syn we wianie wniosl 25 . to jedynaczka, opiekuje sie rodzica .sa obloznie chorzy,  corki dorobili sie na stare lata dzieki pomocy sasiedzkiej.

nie ma syna wiec i synowej nie mam .

zreszta patrzac po tym co piszecie to hektary sa przeklenstwem a nie blogoslawienstwem..

gdyby to bylo we francji czy niemczech to w kurwizji by byly wydania specjalne..

Synowa ma 35ha  z budynkami .ja miałem 55ha i razem mamy 90ha ....ja obrabiam Tera 35 ha a syn 55ha ...kapujesz to czy narysować 😁docelowo to jest jedno gospodarstwo dla syna ...wiem że tego nie pojmiesz boś pipa która nimo syna ...ale pytaj opowiem jeszcze raz 😁😁😁😁😁😁

..

Opublikowano
6 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Swoje nauki dziecko zostaw sobie ...jesteś za młody i za glupi aby takie morały mi prawić .....wy cały czas coś wmawiacie sobie bo widać deee was ciśnie iTyle .

No widzisz brak  argumentów to trzeba kogoś obrazić 

A dziecko to ty sobie możesz mówić do synowej, syna i nawet do tego pracownika, ja mam ojca i matkę i całe szczęście nie są podobni do ciebie 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Dziecko mnie nie obchodzą twoje problemy które chcesz mi wcisnąć ...rozumiesz to ...jesteś drętwy i sztywny ,nie masz poczucia humoru ...tacy ludzie z reguły cierpią  

Opublikowano

Kurła 200 tyś za zeszły rok wykręcić na 90 ha, to rzeczywiście coś nie pyklo, w dodatku wyprzedając stado krów 

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

No widzisz brak  argumentów to trzeba kogoś obrazić 

A dziecko to ty sobie możesz mówić do synowej, syna i nawet do tego pracownika, ja mam ojca i matkę i całe szczęście nie są podobni do ciebie 

Marek szkoda dyskutować z tym przychlastem. 

Łogarek wmawia ciągle sobie że jest DEBEST i kropka a reszta to plebs. 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Dziecko mnie nie obchodzą twoje problemy które chcesz mi wcisnąć ...rozumiesz to ...

Mówiłem polej się wodą, bo widzisz rzeczy których nie ma 

1 minutę temu, HF86 napisał:

Kurła 200 tyś za zeszły rok wykręcić na 90 ha, to rzeczywiście coś nie pyklo, w dodatku wyprzedając stado krów 

No pykło w głowie, o tartaku nie zapomnij 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
2 minuty temu, PRIMO napisał:

Marek szkoda dyskutować z tym przychlastem. 

Łogarek wmawia ciągle sobie że jest DEBEST i kropka a reszta to plebs. 

Przemek znasz mnie na tyle  że wiesz co sądzę o takich dorobkiewiczach 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v