Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Baks00 napisał:

9 minut temu, slawek74 napisał:

teraz juz nie sprawdzę ale kiedyś sąsiad dziadka miał podobnie ... wykupił tam jeden to chyba z 3 czy 4 właścicieli mieli nie woęcej niż 22m a działka łąki w polu 1.5 pokosa z rotacyjnej ile to było to nie wiem ...może 2 może 2.5m

Tam jeszcze wejście przez stodołę i ścianka(stodoły) wspólna z sąsiadem 

widziałem jak mieli stodoły na zakładkę postawione że sąsiek u sąsiada stał i tego drugiego też ściana wspólna dość często się spotyka...

Opublikowano
10 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Wiem ,wiem wy tu mata licencję na pokazywanie i wychwalanie swego gieeee pod niebiosy ...🤪

Wiesz gdzie ja to mam 🤪ja pokazuje bo mi wydojony  szczyl zarzucił że kłamie ...ja mam to pokazuje bo to moje ..twego nie pokazuje ...pokazałem dowody że pisze prawdę a połowa forum sraki  dostała 🤪😁😁😁😁

Ale każdemu z tym g jest dobrze 

Dla mnie i dla wielu tutaj majątkiem jest to że po pracy przyjdzie syn czy córka położy ci rękę na ramieniu powie że ojciec ty to jednak jesteś spoko gość, a nie 200k na koncie czy lokacie 

• Like 3
Opublikowano
15 minut temu, szymon09875 napisał:

Ponoć ta nowa benzyna E10 na stare dwusuwy źle działa 🤔

tak. 

do starszych przewidziana 98 I ma być mocno droższa. 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Łolek napisał:

Dla mnie i dla wielu tutaj majątkiem jest to że po pracy przyjdzie syn czy córka położy ci rękę na ramieniu powie że ojciec ty to jednak jesteś spoko gość, a nie 200k na koncie czy lokacie 

Swoje nauki dziecko zostaw sobie ...jesteś za młody i za glupi aby takie morały mi prawić .....wy cały czas coś wmawiacie sobie bo widać deee was ciśnie iTyle .

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

widziałem jak mieli stodoły na zakładkę postawione że sąsiek u sąsiada stał i tego drugiego też ściana wspólna dość często się spotyka...

Daj spokój ,to trzeba się przyzwyczaić funkcjonować .

Chociaż ja ciasnotę może i bym przeżył ale  te pagórki....

Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

A dla mnie spokój. Nic nie jest cenniejszego niz spokój. Jeśli kiedykolwiek będziecie mi czegoś zyczyc to spokoju 

• Like 2
Opublikowano

ogarkowi od tego bogactwa w glowe sie zrobilo - i nie sadzcie ze dopiero teraz..

mrozik bedzie ladny, na niebie ani chmurki..

1 godzinę temu, 6465 napisał:

Ja pier**le 🤣🤣🤣 jeszcze tylko nie wiem ile czyja synowa majątku przyniosła. Ogar dawaj pierwszy Ja idę po 🍻😂😂

z tego co sam pisal to wyglada tak.

synowa miala 25 ha, jego syn we wianie wniosl 25 . to jedynaczka, opiekuje sie rodzica .sa obloznie chorzy,  corki dorobili sie na stare lata dzieki pomocy sasiedzkiej.

nie ma syna wiec i synowej nie mam .

zreszta patrzac po tym co piszecie to hektary sa przeklenstwem a nie blogoslawienstwem..

4 godziny temu, gregor1284 napisał:

My tu gadu gadu a pod nosem jakiś nożownik rozpierdziel w szkole zrobił...

gdyby to bylo we francji czy niemczech to w kurwizji by byly wydania specjalne..

Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

to raczej nasz cel, by ktoś się uśmiechnął, szklankę wody podał, czy na koniec świeczkę postawił i wspomniał. 

nie dawno wszystkich świętych i było w miarę dobrze widać kto jak przeżył 🤭

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

...jesteś za młody i za glupi aby takie morały mi prawić .....

Trochę kultury cFaniaczku. 

Myślisz że jak masz parę zer więcej na koncie to już wszystkich będziesz traktował z góry?

Nie jeden twojego pokroju już glebę zaliczył bo myślał że jest ponad wszystkim i wszystkomi. 

Jeszcze życie pokory ciebie nauczy. 

Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

to raczej nasz cel, by ktoś się uśmiechnął, szklankę wody podał, czy na koniec świeczkę postawił i wspomniał. 

nie dawno wszystkich świętych i było w miarę dobrze widać kto jak przeżył 🤭

Moja oferta nadal aktualna 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, jacus napisał:

ogarkowi od tego bogactwa w glowe sie zrobilo - i nie sadzcie ze dopiero teraz..

mrozik bedzie ladny, na niebie ani chmurki..

z tego co sam pisal to wyglada tak.

synowa miala 25 ha, jego syn we wianie wniosl 25 . to jedynaczka, opiekuje sie rodzica .sa obloznie chorzy,  corki dorobili sie na stare lata dzieki pomocy sasiedzkiej.

nie ma syna wiec i synowej nie mam .

zreszta patrzac po tym co piszecie to hektary sa przeklenstwem a nie blogoslawienstwem..

gdyby to bylo we francji czy niemczech to w kurwizji by byly wydania specjalne..

Synowa ma 35ha  z budynkami .ja miałem 55ha i razem mamy 90ha ....ja obrabiam Tera 35 ha a syn 55ha ...kapujesz to czy narysować 😁docelowo to jest jedno gospodarstwo dla syna ...wiem że tego nie pojmiesz boś pipa która nimo syna ...ale pytaj opowiem jeszcze raz 😁😁😁😁😁😁

..

Opublikowano
6 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Swoje nauki dziecko zostaw sobie ...jesteś za młody i za glupi aby takie morały mi prawić .....wy cały czas coś wmawiacie sobie bo widać deee was ciśnie iTyle .

No widzisz brak  argumentów to trzeba kogoś obrazić 

A dziecko to ty sobie możesz mówić do synowej, syna i nawet do tego pracownika, ja mam ojca i matkę i całe szczęście nie są podobni do ciebie 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Dziecko mnie nie obchodzą twoje problemy które chcesz mi wcisnąć ...rozumiesz to ...jesteś drętwy i sztywny ,nie masz poczucia humoru ...tacy ludzie z reguły cierpią  

Opublikowano

Kurła 200 tyś za zeszły rok wykręcić na 90 ha, to rzeczywiście coś nie pyklo, w dodatku wyprzedając stado krów 

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

No widzisz brak  argumentów to trzeba kogoś obrazić 

A dziecko to ty sobie możesz mówić do synowej, syna i nawet do tego pracownika, ja mam ojca i matkę i całe szczęście nie są podobni do ciebie 

Marek szkoda dyskutować z tym przychlastem. 

Łogarek wmawia ciągle sobie że jest DEBEST i kropka a reszta to plebs. 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Dziecko mnie nie obchodzą twoje problemy które chcesz mi wcisnąć ...rozumiesz to ...

Mówiłem polej się wodą, bo widzisz rzeczy których nie ma 

1 minutę temu, HF86 napisał:

Kurła 200 tyś za zeszły rok wykręcić na 90 ha, to rzeczywiście coś nie pyklo, w dodatku wyprzedając stado krów 

No pykło w głowie, o tartaku nie zapomnij 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
2 minuty temu, PRIMO napisał:

Marek szkoda dyskutować z tym przychlastem. 

Łogarek wmawia ciągle sobie że jest DEBEST i kropka a reszta to plebs. 

Przemek znasz mnie na tyle  że wiesz co sądzę o takich dorobkiewiczach 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v