Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Łolek napisał:

2 minuty temu, Baks00 napisał:

Jak dobry powód i chwila wolnego to degustacja wskazana dla kazdego

Właśnie 👍😋

opróżnione te 3 flaszki to która ta rocznica 25? wszystkiego dobrego dla lubilatow zdrowia siły zrozumienia

• Thanks 1
Opublikowano
18 minut temu, Ikarus napisał:

Jo tys teros w rurkach paradujym bo inych nie kupis, i nawet prziwykłek . Tako moda to ceba sie zastosować kruca mać

poszukaj sklepu dla facetów, a nie chłopców. 

garniak jak mi ogarnęła to wygoda jakby w piżamie chodził, a wygląd fest 

Opublikowano
9 minut temu, Ikarus napisał:

A to tak syjo teros aby sie nie wpijały, przi d*pie luźni

Ale to dla tych co pampersy noszą chyba? 

2 minuty temu, HF86 napisał:

Szoł mi plis 

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Bo myślisz, że rozróżniam, za dużo tych wcieleń.

Ale zauważ że ktoś pierdzieli bez sensu...

Opublikowano
4 minuty temu, HF86 napisał:

coś takiego?

0bb03799af02b6f142c82a93e181.jpeg

Opublikowano
bratrolnika napisał:

24 minuty temu, superfarmer02 napisał:

To zwrotne jak kopaczka elewatorowa, nie tak jak anka że 15m poprzeczniaka potrzeba 

Mamy Bolka już ładnych parę lat 

ile realnie taki bolek wykopie na godzinę? czy tam przez dzień tak realnie

Opublikowano
7 minut temu, HF86 napisał:

Jeszcze tylko napisz że i krawat jest fajny... no w to nie uwierzę...

Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Ale to dla tych co pampersy noszą chyba? 

Szoł mi plis 

weź, bo mi chcieli podpisy składać 🤭

1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

Jeszcze tylko napisz że i krawat jest fajny... no w to nie uwierzę...

bez krawata. nie ta moda. 

nigdy tak dobrze na galowo się nie czułem 🤭

Opublikowano
13 minut temu, wojtal24 napisał:

opróżnione te 3 flaszki to która ta rocznica 25? wszystkiego dobrego dla lubilatow zdrowia siły zrozumienia

No opróżnione 1,7 we czterech poogarniane w oborach można iść odpoczywać 

Tak 25lat mija 

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie on jeden.

Owszem, ale tu już przegięcie.. nawet z tą niby gwarą...

To samo co zawsze... 

Opublikowano

Coś pisaliście o kobietach w budowlance. Jak się odnajduje w tej branży to super sprawa, tak samo jak kobieta za kółkiem. Patrząc na to z przymrużeniem oka, to kogo lepiej zatrudnić do pracy w budowlance czy transporcie, spoconego chłopa który narzeka że "Januszex" to złodziej i wyzyskiwacz czy fajną młodą ładną i zaradną dziewczynę która chce w tej branży pracować?

Opublikowano
1 minutę temu, DANDYS napisał:

Właściciel mówił że koło 1300kg

IMG_20230910_121845.jpg

Na czyjej wadze 🤭

7 minut temu, Łolek napisał:

No opróżnione 1,7 we czterech poogarniane w oborach można iść odpoczywać 

Tak 25lat mija 

Pierwsze przeczytałem że na czterech poogarniane🤦

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Belaruss820 napisał:

Coś pisaliście o kobietach w budowlance. Jak się odnajduje w tej branży to super sprawa, tak samo jak kobieta za kółkiem. Patrząc na to z przymrużeniem oka, to kogo lepiej zatrudnić do pracy w budowlance czy transporcie, spoconego chłopa który narzeka że "Januszex" to złodziej i wyzyskiwacz czy fajną młodą ładną i zaradną dziewczynę która chce w tej branży pracować?

Już widzę jak kobieta dźwiga przez cały dzień bloczek betonowy w temperaturze ponad 30 stopni

Opublikowano
4 minuty temu, DANDYS napisał:

Właściciel mówił że koło 1300kg

IMG_20230910_121845.jpg

piękny zwierz. 

I nie problem jak jest genetyka i czas. 

moj rekord 1047, ale to nie rozplodnik. 

a hf 4 letni przy mnie ważony 1340 

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

A mam to w... Idę spać, jutro ciąg dalszy kopań, tyle, że już nie u siebie.

Dobrej nocy Panie Piotrze...

Opublikowano
2 minuty temu, MonteChristo napisał:

Już widzę jak kobieta dźwiga przez cały dzień bloczek betonowy w temperaturze ponad 30 stopni

płytki, listwy, panele. 

sam znam. 

perfekcjonistki. 

roboty im nie zabraknie 

Opublikowano
24 minuty temu, HF86 napisał:

weź, bo mi chcieli podpisy składać 🤭

bez krawata. nie ta moda. 

nigdy tak dobrze na galowo się nie czułem 🤭

E tam podpisy zbierać to na sportowo

Wieta że cygankę nie tak łatwo rozebrać? 

Opublikowano

Chłopaki jak kobieta jest wkurzona i mówię że to już koniec i gadać nie chce , to jeszcze jest szansa że się odmieni 🤔 , pytam bo macie większe doświadczenie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v