Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Łolek napisał:

59 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ale to nie jest tylko moja decyzja , sama mówi nie mamy gdzie mieszkać to czekamy 🤷

Oboje jesteście po jednych pieniądzach, 3,5 dychy na grzbiecie i mamy czas, na co się kurła pytam chyba na oczekiwanie emerytury bo nie na zakładanie rodziny 

każdy jest kowalem swojego losu

Opublikowano
25 minut temu, pedro2 napisał:

No trudno żebyś do okulisty z hemoroidem czekał 🤗 

Główna siła pociągowa zaniemogła to trzeba przezbrajać sprzęty teraz. 

Rozsiewacz naszykowany, nawóz jest, chęci są. Teraz tylko deszczu za stodołą wypatrywać i jedziem. 

IMG_20230626_175649_8.jpg

Jest coś w ten deseń do handlu 

Opublikowano
5 minut temu, kris91 napisał:

Ciesz się, moja wredna nie chce gotować tylko księżniczce zachciało się nagle domu 🙄🙄🙄🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️

Worki po rzepaku Ci dać żebyś ją spakował?

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Worki po rzepaku Ci dać żebyś ją spakował?

Dziękuję kurpiowski dziadu, że wspierasz podlaskiego dziada, ale mam 2 big bagi po saletrze 👀

• Haha 3
Opublikowano
Łolek napisał:

19 minut temu, 6465 napisał:

A pewnie że się żeń. Zobacz wracam z pracy a tu mój przysmak już czeka na stole 😋

Ooo też to lubiem tylko skąd o tym wie twoja żona 🤔

to jest nas wiecej

znaczy do flakow😆

• Haha 3
Opublikowano
14 minut temu, kris91 napisał:

Dziękuję kurpiowski dziadu, że wspierasz podlaskiego dziada, ale mam 2 big bagi po saletrze 👀

To trochę tego majątku nazbierała 

13 minut temu, Strongman napisał:

Pedro pisał że Mietek to mercedesm przyjechał a Merlin złotem obwieszona jak choinka.

Tam zaraz mercedesem. Tam zaraz złoto 

Opublikowano

Pisałem przecież że to wszystko z wypożyczalni żeby Pedrowi wstydu nie przynieść. Na tym weselu sami bogole byli

Przed chwilą, kris91 napisał:

A myślałem, że to na nią ma być 🙊🙊🙊🙊

O matko. To jak dwa bb po saletrze to ona może i gotuje ale Cię obżera?

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Pisałem przecież że to wszystko z wypożyczalni żeby Pedrowi wstydu nie przynieść. Na tym weselu sami bogole byli

Pisałeś ale ty mi na za cwanego się wydajesz żeby być dziadem.

• Haha 1
  • Sad 1
Opublikowano
28 minut temu, bratrolnika napisał:

A to po to mnie tak zapraszasz, żeby ci przy spawaniu pomóc...

Już spawania zostało z godzinę, teraz otwory wiercić i przekładnie przejrzeć 

• Like 1
Opublikowano

3 dni cierpienia  żeby mój konował stwierdził że on nie podejmie się wyrwania, a do leczenia się nie nadaje.

Jeb... c...🤕

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

3 dni cierpienia  żeby mój konował stwierdził że on nie podejmie się wyrwania, a do leczenia się nie nadaje.

Jeb... c...🤕

No to teraz będzie ciekawie. Jeden z ostatnich? 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

No to teraz będzie ciekawie. Jeden z ostatnich? 

Jest ciekawie. Siódemka.

Jeszcze kilka zostało.

Siedzę już w Radomiu u chirurga. Każe czekać jak wszystkich przyjmie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v