Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, slawek74 napisał:

około 14 w sumie tylko odbiór bo resza załatwiona online 🤪

przyjedziesz podoisz i możemy zaczynać 🤭😁🤣🤣🤣🤦‍♂️

na wieczór..

Jadę do fryzjera, szwagierka wolne ze szkoły weźmie będzie kwiatki sypać razem z Mariusza córką 🤭

• Haha 5
Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, slawek74 napisał:

około 14 w sumie tylko odbiór bo resza załatwiona online 🤪

przyjedziesz podoisz i możemy zaczynać 🤭😁🤣🤣🤣🤦‍♂️

na wieczór..

Ok wypatruj nas o zachodzie bo sam jechał nie będę, autobus wynajęty już 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
Agrest napisał:

Ja swojej na walentynki kupiłem masseya🤭 na imieniny samsunga, dziś mnie ciągnęła po rower bo starego już szkoda reanimować

massey czerwony pasuje jej do koloru paznokci

Agrest napisał:

Ja swojej na walentynki kupiłem masseya🤭 na imieniny samsunga, dziś mnie ciągnęła po rower bo starego już szkoda reanimować

ale chyba elektryczny kupiles

Opublikowano
18 minut temu, Łolek napisał:

Ok wypatruj nas o zachodzie bo sam jechał nie będę, autobus wynajęty już 

To i po mnie zajedzta.... Po co mam poźniej bocznymi wracać....

Opublikowano
15 minut temu, wojtal24 napisał:

massey czerwony pasuje jej do koloru paznokci

ale chyba elektryczny kupiles

Jeszcze nie kupiłem i na pewno nie elektryczny.

Równe 40mm od wczoraj. W maju 63mm.

Chyba pierwszy taki maj od co najmniej 20 lat.

Pięknie... gdyby nie te mrozy wcześniejsze.

Opublikowano
17 minut temu, Agrest napisał:

Jeszcze nie kupiłem i na pewno nie elektryczny.

Równe 40mm od wczoraj. W maju 63mm.

Chyba pierwszy taki maj od co najmniej 20 lat.

Pięknie... gdyby nie te mrozy wcześniejsze.

To na twoje gliny piaszczyste lux😁🤭

Opublikowano

traktor umyty ,paszowóz umyty ,i ku...,najwyższy nóż złamany i podstawa zgięta . Kurna ,jeszcze 2 dni wstecz było ok . ,,niech żyją ciężkie bele''. Nie chciało się założyć uniformu ,to zmokłem i zmarzłem ,jak w zimę uj .😐

Opublikowano
11 minut temu, stempos1980 napisał:

To na twoje gliny piaszczyste lux😁🤭

Idzie jak w gąbkę. Pod tym względem to super gleba.

Jutro lub w sobotę trzeba by o reszcie T2 myśleć

Opublikowano
22 minuty temu, kizak napisał:

traktor umyty ,paszowóz umyty ,i ku...,najwyższy nóż złamany i podstawa zgięta . Kurna ,jeszcze 2 dni wstecz było ok . ,,niech żyją ciężkie bele''. Nie chciało się założyć uniformu ,to zmokłem i zmarzłem ,jak w zimę uj .😐

Popatrz a jak się nie używa to się nie psuje 

Kazik do wozu to z pryzmy jest lux  towar 

• Like 1
Opublikowano
19 minut temu, Agrest napisał:

U mnie spadło łączenie  40 l i z wyjazdem z pola już by był problem.

Bylem rano przy łubinie to buty bym zostawił🤭.

Narazie trzeba odczekać na jakiekolwiek uprawki

Opublikowano
2 godziny temu, Łolek napisał:

Pewnie że można, ja mam umowę z doradczynią i to ona od lat prowadzi całą powiedzmy papierologie agencyjną poprostu jest to dla mnie wygodne 

Na którą mamy zajechać na inaugurację 

Marek brawo ,jak masz wszystko ładnie i konkretnego doradcę to powinieneś doić Unię jak trza 🙂. Może jakiego starego grata by wyrwał od Ciebie , tanio 😛

25 minut temu, Strongman napisał:

Dzisiaj znowu ma padać,na razie nie pada ale co tydzień deszcz.

Teraz  deszcz potrzebny , to niech pada

26 minut temu, Agrest napisał:

Na ozime T2 ? Kurła to już 🤔

Może bym azotu sypnął jeszcze 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Marek brawo ,jak masz wszystko ładnie i konkretnego doradcę to powinieneś doić Unię jak trza 🙂. Może jakiego starego grata by wyrwał od Ciebie , tanio 😛

Teraz  deszcz potrzebny , to niech pada

Na ozime T2 ? Kurła to już 🤔

Może bym azotu sypnął jeszcze 🤔

Trzeba było sypać przed deszczem 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v