Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Może fajzer się zmutował🙆‍♂️

nie. mogę jutro podjechać i pokazać że działa. chcesz?

lepiej byś kasę na coś pozytecznego wydał... rower kobicie kup .

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

bardzo ciekawe... i co z nią zrobisz? na strych wyniesiesz bo i tak pożytku żadnego jak i z ciebie?

Ej ale teraz to nieladnie mówisz. Na organy to jeszcze by coś z niego wydłubał 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

bardzo ciekawe... i co z nią zrobisz? na strych wyniesiesz bo i tak pożytku żadnego jak i z ciebie?

Jak rolnictwo padnie otworze wypożyczalnie sprzętu do  lasu i trawy

Mam 4 kosy i 3 kosiarki

Edytowane przez Rolnik1973
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Jak rolnictwo padnie otworze wypożyczalnie sprzętu do  lasu i trawy

Mam k kosy i 3 kosiarki

chińskim gównem kariery nie zrobisz... zresztą sam próbujesz zarabiać i ciągle musisz brać kilka by się nie zatarła która.

tak z ciekawości. jak się czujesz jak na coś zarobisz, a nie wysępisz od innych?

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Mam 4 kosy i 3 kosiarki

weś, bo jeszcze kto na zawał zejdzie...

Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Za tydzień 7 przywiezie

i ty uważasz że to ja mam coś nie tak w głowie?

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Na organy to jeszcze by coś z niego wydłubał 

jak coś nie uzywane, to się staje bezwartościowe..

Opublikowano
6 minut temu, Pafnucy12 napisał:

nie. mogę jutro podjechać i pokazać że działa. chcesz?

lepiej byś kasę na coś pozytecznego wydał... rower kobicie kup .

Taaa. Żeby mu uciekła... ot rozum...

1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

jak coś nie uzywane, to się staje bezwartościowe..

Kupię od Ciebie ryśkowe płuca za 20tysiecy dla mojego przyjaciela Pedro 

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Żeby mu uciekła.

no gdzie? gdzie lepiej by miała? kto ją zawiezie do mamy, by tam razem z nią bigosu się w niedzielę nawpierdalać za darmo...

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Kupię od Ciebie ryśkowe płuca za 20tysiecy dla mojego przyjaciela Pedro 

szrotem nie handluje...

a swoją drogą... mówił ci ktoś że masz dar?> dar podpuszczania ...

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

przeczytaj etykiete srodka i tam znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie..

Tak jest tam napisane, jakaa uprawe zasiac w polowie maja:)

Akurat zima rozmawialem z przedstawicielem syngenty, mowil, ze nie powinno byc  pozostalosci, ale robisz to na wlasne ryzyko.

Wiec zamiast pisac bezsensowne odpowiedzi i nabijac liczbe postow, normalne odpowiedz na zadane pytanie.

Nie mam prentesji do nikogo, tylko pytam, czy o tej porze mozna jeszcze cos zasiac, zeby mozna bylo troche zarobic, czy zostawic ugorem.

1 godzinę temu, jacor73 napisał:

Co to za objawy, pokaż.

na poczatku ladnie powschodzilo, dopoki korzeni nie mial dobrze wyksztalconych. A po miesiacu najpeirw pojedyncze rosliny zolky, a teraz na calym polu, mimo sporych opadow

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

szrotem nie handluje...

a swoją drogą... mówił ci ktoś że masz dar?> dar podpuszczania ...

Toć chyba szlugów nie pali to dla Pedra by były w sam raz. Przemyśl to. Wiem że mam dar, nie tylko do tego 

• Haha 1
Opublikowano
32 minuty temu, pedro2 napisał:

U mnie teraz zaczyna mocniej. 

Radek nie chcesz w dzierżawę całej gospodarki z budynkami? 😁 Doktor mi kazał rzucać wszystko i się wynosić bo płuca do przeszczepu... 

Oooo,a gdzie to.W dzierżawy to nie ale kupić to może i tak 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

nie tylko do tego

aaaa. może innych nie ujawniasz...

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

Uuu, jakieś przesilenie wiosenne chyba😜🤭

wcziraj nie byłem w nastroju, ... to dziś reaguję... nie lubię być dłużny zaczepkom całodniowym...

kończę, co wiem że innych to nie bawi.

ładnie się rozpadało...

a na marginesie... już wiem czemu masz tyle opryskiwaczy...  kuźwa owies przypaliłem.... oby gorzej nie było...

2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Sprzedajesz? 

nie pytaj. byle komu i tak bym nie oddał..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v