Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Lejemy wodę.

Prowizorki są najlepsze. Ujowo ale bojowo ,ważne że zadanie spełnia i na wysokości ganiać nie trzeba😁

20230513_201713.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Matko jedyna 

received_2145859358939786.jpeg

jak żem w zeszłym roku pisał że rusek nas zasypie i 1000 nie będzie, toto siem smiali i tylko że minimum 2000 i statki w kolejkach do portu siem blokować będą 🤭

a swoja produkcja zwierzęca nikomu nie potrzebna 🤭

Opublikowano

Prawda jest taka że nie pozwolą na rozwój hodowli.

Jedynie chowanie dla siebie i rodziny po piwnicach

Opublikowano
7 godzin temu, Pafnucy12 napisał:

Hmmmm

@Aktywnyrolnik7245 ujdzie?

IMG_20230513_134254.jpg

zetorki sprzedam ci rejestracje lepsza niz wa bo kk -kr sie skonczyly w tamtym roku, znalazlem na drodze 😂, flaszka i twoja.

na fb oglosilem ze znalazlem tablice od motura-nawet przykrecona nie byla.. jak nikt sie nie odezwie to jak poszukac wlasciciela ???-sam niedawno zgubilem i troche zachodu,czasu i kasy stracilem.

Opublikowano
8 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Bedą dilery germanskich wyrobow strajkować 😁😁😁

polskich nie? kupisz coś polskiego, czy jak zwykle poniemieckie?

1 minutę temu, jacus napisał:

zetorki sprzedam ci rejestracje lepsza niz wa bo kk -kr sie skonczyly w tamtym roku, znalazlem na drodze

a co złego w warszawskiej, bo nie łapię?

34 minuty temu, Karol6130 napisał:

Zbyszek a tu co powiesz? 

20230513_203628.jpg

no co?    ze sie wali !

20 minut temu, Qwazi napisał:

Karol, tak lepiej

Resized_20230513_204510.jpg

łoooojjjjj..... 😪

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Nic nie kupie

jaaaasne... do czasu aż trzeba nie będzie i parę grosza dorwiesz.

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

I Ty chciałeś Zetora🙆🤦...klapkę proszę założyć i błotniki, kierownicę wymienić😡...to weteran jest...szacunku trochę 😖

Coś czuję że zetor coraz bliżej mnie

Błotniki są oryginalne🤗

34 minuty temu, radekz200 napisał:

dla zdrowia to lepiej kabinę 😛

Jest i kabina

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Tera sobie pożyć na luzie i beztrosko

na takie coś, to musi być człowieka stać... masz za co? stać cie?

nie sądzę.

Opublikowano
10 minut temu, Pafnucy12 napisał:

łoooojjjjj..... 😪

Widzisz Zbyszek, Karol jednak jakiś respekt czuje...jak go objechałem ciutkę, to od razu klapkę założył. A za niedługo pewno zamelduje, że i błotniki na swoim miejscu, a nie pod płotem😉

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

jaaaasne... do czasu aż trzeba nie będzie i parę grosza dorwiesz.

Tera sobie pożyć na luzie i beztrosko

Taa 🤦‍♂️🤣

Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Prawie nufka 

IMG_20230513_204130.jpg

...w koszta idziesz...

Opublikowano
Pafnucy12 napisał:

Przed chwilą, Łolek napisał:

Prawie nufka 

...w koszta idziesz...

z Radkiem do jednej mleczarni doi 😛

Marek jeszcze musisz się nauczyć 😛😛😛😛😛😛🤭

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v