Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
15 minut temu, Qwazi napisał:

No tego to na pewno nie przez swoje stado. Ale przez numer dotychczasowego właściciela to tak

No to już widze jak chętnie będą to pokazywać, będą ludzie w CH*ja robieni...

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Qwazi napisał:

W sumie to ja mogę być dyrektorem odpowiedzialnym za lokal. Będę de otwierał, zamykał i sprawdzał czystość. Za dodatkowe honorarium mogę się też zająć potrzebami transportowymi dyrektora merytorycznego

Ooo i sprawa załatwiona 

@gregor1284przelewaj kasę lokal już dogadany 

I hostessy zgodzone 

Screenshot_20230110_224438_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

Screenshot_20230110_224548_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

Edytowane przez Łolek
  • Haha 6
  • Confused 1
Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał:

No to już widze jak chętnie będą to pokazywać, będą ludzie w CH*ja robieni...

I tu się będzie kłaniał transport zwierzaków 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@Pafnucy12Jak w tym żarcie:

Partyzanci schowali się przed Niemcami w pustej studni i postanowili udawać echo. Nadchodzą Niemcy. Jeden z nich zagląda do studni i pyta:
- Czy są tu partyzanci?
Echo odpowiada:
- Czy są tu partyzanci?
Niemiec znowu pyta:
- A może poszli do lasu?
- A może poszli do lasu?
Kolejne pytanie:
- A może wrzucimy granat?
A echo:
- A może poszli do lasu?

Edytowane przez hubertb
  • Haha 7
Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Ooo i sprawa załatwiona 

@gregor1284przelewaj kasę lokal już dogadany 

Screenshot_20230110_224438_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

Ło Panie dyrektorze, przy takim rozmachu to Pana prezesa możemy często gościć. Dodatkowy prestiż i dodatkowe gratyfikacje👍👏

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano

@Rolnik1973 i moje kartoszki się topią 

1 minutę temu, Qwazi napisał:

Ło Panie dyrektorze, przy takim rozmachu to Pana prezesa możemy często gościć. Dodatkowy prestiż i dodatkowe gratyfikacje👍👏

Czy ktoś mnie wywalił ze stanowiska? Miałam mieć etat sekretarki prezeza

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

Nie nie. Broń boże. Ty w centrali. My na placówce terenowej😉

Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

Nie wiem? Pływają ? 

Taki basen?

Opublikowano
3 minuty temu, malaczarna napisał:

@Rolnik1973 i moje kartoszki się topią 

Próbują te dwa gałgany ale czarno to widzę. Małoczarno można by powiedzieć 🤔 oni tylko biuro poselskie chcą prowadzić chociaż ten jeden to niepewny bo nie chce o polityce rozmawiać 🤔

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, konteno napisał:

wap sc780 wart jest uwagi jako używka za 7stów do remontu ? podobno trochę rozmrożony był ale silnik i kocioł sprawne 

według mnie to nie głupia myjka. 

Opublikowano

To moi rodzice. Tam z dwa metry ziemniaków kiedyś było z 10 ton

Dawaj je do mnie. Przechowam. U mnie wody w piwnicach nie ma. Weźmiesz sobie na obiad, jak z Panem prezesem będziesz do centrali wracać 🤭

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Próbują te dwa gałgany ale czarno to widzę. Małoczarno można by powiedzieć 🤔 oni tylko biuro poselskie chcą prowadzić chociaż ten jeden to niepewny bo nie chce o polityce rozmawiać 🤔

Właśnie dlatego pewny🤫

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Dawaj je do mnie. Przechowam. U mnie wody w piwnicach nie ma. Weźmiesz sobie na obiad, jak z Panem prezesem będziesz do centrali wracać 🤭

Mamy na obiadki i inne przyjemności pieniążki nie trzeba moich ziemniakow

5 minut temu, gregor1284 napisał:

Prezesie ja nie tylko od robienia małej czarnej dla petentow

Opublikowano

Prezesie ja nie tylko od robienia małej czarnej dla petentow

Ja myślę, że tą deklaracją załatwiłaś sobie dodatkowe składniki wynagrodzenia🤔. I wpływy🤔

• Confused 1
Opublikowano
8 minut temu, gregor1284 napisał:

bunkier Ci wynajmę. 

a i szuwary niedaleko, na wrogow politycznych 🤫

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v