Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
22 minuty temu, szymon09875 napisał:

I po co tak krzyczeć 🥴 

Słoneczko świeci. Wczoraj popadało, ale noc ciepła była, okno otwarte i się legancko spało. 

Trza się szykować na randewu 🥳 

To dzisiaj jest ten dzień 🤔 co się soku z brzozy napijesz😉

Uściskaj elegancko pociotkówne od wujka 

Opublikowano

A u mnie 3'9 stopnia. Nie pada ale gwiździ wiater.

No zima....

Opublikowano
14 minut temu, GRZES1545 napisał:

I co znowu pole zalane?🤔

🙋‍♂️ 4⁰ 23mm deszczu od wczoraj

a interesowałeś sie tym dofinasowaniem na zakup silosow 

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Zimny wschód..

Jeszcze że trzy dni tych chłodów. Później że to ma być normalniej, cieplej.

No ale deszczu ładnie dopadało.

Tak akurat. Nie za mało, nie za dużo.

W piecu napalone, można se poleżeć, tak w ciepełku...

Opublikowano
17 minut temu, gregor1284 napisał:

To Ty pilnuj dojenie a nie nas... mleko pójdzie na rury to się rozegra!

Spoko spoko. Udój skończony, mleko w zbiorniku...

3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

W piecu napalone, można se poleżeć, tak w ciepełku...

Ototo... też mom chęć na takie poleżenie...a ta pani, co że mną krowy doiła, taka dzisiaj wyjątkowo...popitaśna🤭😉

Opublikowano
9 minut temu, Łolek napisał:

To dzisiaj jest ten dzień 🤔 co się soku z brzozy napijesz😉

Uściskaj elegancko pociotkówne od wujka 

Oczywiście że uściskam ;)

A bo kto to widział tylko jeden seans przez cały dzień o 10.45...

Opublikowano
53 minuty temu, szymon09875 napisał:

I po co tak krzyczeć 🥴 

Słoneczko świeci. Wczoraj popadało, ale noc ciepła była, okno otwarte i się legancko spało. 

Trza się szykować na randewu 🥳 

Chyba mocno się rozgrzałeś od środka.

Chwilę po 6 skrobałem cadafiego

Opublikowano
DANDYS napisał:

I co znowu pole zalane?🤔

no ja się interesowałem jadę właśnie w tygodniu do doradcy w tej sprawie jeden silos lejowy taki ok 25t 23÷25tys brutto tak myślałem 4 zrobić i zmijke pionową

Opublikowano
26 minut temu, szymon09875 napisał:

Co za film 

I pytanie idziecie na film czy do kina 

Opublikowano
1 godzinę temu, DANDYS napisał:

A na co mnie to 🤔

Teraz przez te ebane wymysły z dopłatami to będę musiał kupić talerzowke , tylko nie wiem zwykłą czy ten drogi agregat talerzowy 🤔 jaka wogule jest różnica między nimi poza ceną?

Opublikowano
wojtal24 napisał:

DANDYS napisał:

I co znowu pole zalane?🤔

no ja się interesowałem jadę właśnie w tygodniu do doradcy w tej sprawie jeden silos lejowy taki ok 25t 23÷25tys brutto tak myślałem 4 zrobić i zmijke pionową

a wykładasz za to najpierw ze swoich czy da rade kupić jeden za ich ?

Opublikowano
15 minut temu, szymon09875 napisał:

Na film 🤭 strażnicy galaktyki 3 

Znaczy że będziesz pilnował aż trzech...galaktyk🤔😉

Ale mnie się dzisiaj kurna wszystko kojarzy 🤦

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

To objawy braku witaminy S....

Opublikowano

Łolek napisał:

26 minut temu, szymon09875 napisał:

Co za film 

I pytanie idziecie na film czy do kina 

Netflix and chill 🤭🤭🤭

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Znaczy że będziesz pilnował aż trzech...galaktyk🤔😉

Może masz jakiś okres godowy🤔

Opublikowano
6 minut temu, Pafnucy12 napisał:

To objawy braku witaminy S....

Uzupełnianie w trakcie...😉

3 minuty temu, Baks00 napisał:

Może masz jakiś okres godowy🤔

Ja🤔...no gdzie, nie ...to...ona🤷🤭

@Chłoporobotnik Piotrze, coś się od wczoraj krzywisz, dlaczego🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v