Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, malaczarna napisał:

Ile kosztuje malowanie ścian? To na M2 czy jak się liczy?

jednak słabe argumenty i trzeba nająć? :D

Opublikowano
9 minut temu, Agrest napisał:

Wrzątek usuwa owłosienie jakby co

Ale to skrobać trzeba. Randup by pomógł. Kumpla ojciec kiedyś jak zostało mu to w butelkę po energetyku zlał i leżało to w ciągniku. Ten się napił ale nie wiem czy zdążył to przełknąć czy tylko jak smak poczul to wypluł i ręką usta otarł to zarost mu nie rośnie. Przełyk miał wtedy popalony

6 minut temu, malaczarna napisał:

Deszczyk LBI. Maj nas zastanie z sianiem. Ile kosztuje malowanie ścian? To na M2 czy jak się liczy?

M2 i wtedy ile razy trzeba +grunt + oklejanie+ materiały itp

Opublikowano
7 minut temu, malaczarna napisał:

Deszczyk LBI. Maj nas zastanie z sianiem. Ile kosztuje malowanie ścian? To na M2 czy jak się liczy?

Nic nie mów. Dzisiaj w jednym koncu sucho,w drugim mokro. Jutro musze dokończyć obornik i ciekawe jak sie bedzie orało.

Opublikowano
Agrest napisał:

Ech, co raz biedniej. Przednówek🤣

20230323_191153.jpg

dziś chyba dzień gofra bo mlody w szkole robił 😁😁😁

Qwazi napisał:

43 minuty temu, gregor1284 napisał:

Prosze bardzo 

Byś się trochę Mieciu postarał...może jakiś przedziałek czy cóś..a nie tak...niechlujnie...tą fryzurę zrobiłeś 🤭

40 minut temu, gregor1284 napisał:

Już chyba wiem Maniek do kogo Ty podobny z tej fryzury 🤔

No dawej...ciekaw jestem co Ci wyobraźnia podsuwa 🤔

44 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Kur....mać,co ci się stało.To przez ceny przenicy i nawozu czy po Czarnobylu jeszcze jakieś skutki.No chyba że druga połowa się do tego przyczyniła a może w teatrze ci się tak stanęło.

Ano widzisz Marcin...jak się z wiadra konsumuje i pod stołem mieszka...to🤷...poszły se włosy...hen

14 minut temu, jahooo napisał:

jak łysina od czoła do środka głowy, to od myślenia o seksie :D

Coś w tym może być🤔😉

prawie na Rutkowskiego Ci zrobił fryzurę

Opublikowano
15 minut temu, Belaruss820 napisał:

Nic nie mów. Dzisiaj w jednym koncu sucho,w drugim mokro. Jutro musze dokończyć obornik i ciekawe jak sie bedzie orało.

U mnie się nie kalkuluje pół pola tylko orać. Jeszcze obornik wywalić trzeba. W zeszłym roku sielismy chyba ,23/25 marca

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Bałem się że to inaczej się nazywa u was. Czemu w ziemi tego nie zalewasz?

W ziemi zalane i na dosyć dużym zbrojeniu, a tu trzeba będzie trochę poziom podnieść. Drewno też lepiej jak będzie wyżej, by wilgoci nie łapało jakiejś. 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Leszy napisał:

W ziemi zalane i na dosyć dużym zbrojeniu, a tu trzeba będzie trochę poziom podnieść. Drewno też lepiej jak będzie wyżej, by wilgoci nie łapało jakiejś. 

Opalić. My to zawsze kopiemy i tak ze skosa podebrane 

Opublikowano
6 minut temu, marulekk napisał:

teraz ziarko bedzie sie meczyc 3 tygodnie przez zimno :D 

Dłużej kiedyś u mnie pszenżyto ozime siedziało w glebie przez suszę. Po deszczu wzeszło, i nawet z obsadą nie było problemu. 

Opublikowano
2 minuty temu, wojtal24 napisał:

to chyba z andulacja (jak to mawiała moja sp ciotka) I na dole też?

Cięcie i kreatynina

9 minut temu, marulekk napisał:

teraz ziarko bedzie sie meczyc 3 tygodnie przez zimno :D 

W zeszłym roku 20 cm śniegu nawaliło na taki 1.5 tygodnia posiany. Było ok

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v