Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Łolek napisał:

Wiedziałem że gdzieś się już widzieliśmy 

Screenshot_20230323_192113_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

Marek, to Twój typ uczesania znaczy?

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
45 minut temu, nosferatu13 napisał:

Aj tam wielka tragedia rozbryzgiwacz. Ja każdego roku mam większe przygody a mam tylko ciapka, poza tym na biednego nie trafiło😋

Marcin chyba ma rację 

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, Agrest napisał:

Tyle mu zostało z sadzenia.

Wszystko w rynny pakuje.

Za rok będziesz miał 10tys😉

Rynny w tunelu czy pod tzw. daszkami ?? Chociaż co by nie było to 2 poziomy wyżej niż ja ;) Myślałem o uprawie tunelowej, ale planują zaraz obok mnie S50 i do końca nie wiadomo gdzie to pójdzie, może się okazać, że pójdę w tunele a za 3-4 lata mnie pogonią z połowy moich hektarów lub podzielą je na działki po 20-30 ar do których będę miał dojazd 10km ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

W tunelu. Wyższa Szkoła jazdy i poziom zapotrzebowania na środki finansowe

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

W tunelu. Wyższa Szkoła jazdy i poziom zapotrzebowania na środki finansowe

Same wyliczenie pożywki wodno-nawozowej i precyzja jej wykonania ... U siebie w gruncie, to czy dam 12kg potasu czy 15kg potasu na ha na tydzień w fatygację to żadna różnica, a w rynnach na kokosie może zniszczyć cały plon ...

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Marek, to Twój typ uczesania znaczy?

Mój to taki podobny trochę tylko szroniasty bardziej, A irozmiar kołnierzyka myślę że podobny 

No i oczywiście przystojniejszy jestem 

Screenshot_20230323_193823_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
Przed chwilą, radekz200 napisał:

bo na wieczór zaczynaja nogi bolec 

czyli musisz się leczyć na nogi, bo już za późno na... 🤭

Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Same wyliczenie pożywki wodno-nawozowej i precyzja jej wykonania ... U siebie w gruncie, to czy dam 12kg potasu czy 15kg potasu na ha na tydzień w fatygację to żadna różnica, a w rynnach na kokosie może zniszczyć cały plon ...

EC - spartoli i wszystko zdechnie . I niech komp się sp***doli

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Mój to taki podobny trochę tylko szroniasty bardziej, A irozmiar kołnierzyka myślę że podobny 

Screenshot_20230323_193823_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

o cie kurna... nie bede żonie pokazywał...

Opublikowano
3 minuty temu, radekz200 napisał:

Co wam powiem to wam powiem ale człowiek sie jakoś starzeje 😛 bo na wieczór zaczynaja nogi bolec 

Nie pytałeś jaki poród był?

Może za nogi Cię ciągnęli i teraz bolą 😜

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Mogę wysłać Ci zdjęcie i do szafki schowasz to gwarantuje że wnuczka cukierków nie ruszy takim urodny 

Edytowane przez Łolek
  • Haha 4
Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

Bo będzie Olimp w ogniu, tudzież biały dom w ogniu🤣

Opublikowano

No właśnie kupiłem Murano. Ponoć przesłodka, powtarzająca. Cantus podobnie.

Z tych co ja uprawiałem to Darselect była rewelacyjna.

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Oszczędzaj nogi. Jeszcze całe życie musisz na nich przejść...

Ojciec zawsze mi mówił że z głupią głową to mają ręce i nogi ciężko, może coś w tym jest 

Bo mnie też czasem bolą 

4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Oszczędzaj nogi. Jeszcze całe życie musisz na nich przejść...

@Tomasz0611 @Agrest @Pafnucy12 jaka odmiana truskawek żeby to było słodkie bez cukru?

Sąsiadowa jak się pójdzie na kradziejke 

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

No właśnie kupiłem Murano. Ponoć przesłodka, powtarzająca. Cantus podobnie.

Z tych co ja uprawiałem to Darselect była rewelacyjna.

jaki masz rozstaw redlic w swojej hassi ? 

Opublikowano
1 minutę temu, DANDYS napisał:

jaki masz rozstaw redlic w swojej hassi ? 

12,5cm

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v