Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I To srajfona bo poczuł się urażony jak tak ajfona nazwałem🤭

Po dzisiejszym upale przyszły burze. Grzmi tylko pada wszędzie wokół a nie u mnie.

Opublikowano
13 minut temu, Agrest napisał:

To wina kiepskiego srajfona

Jakbys przez chwile pomyślał to byś się domyślił ze zdjecie było w lux jakości zrobione przez ajfona tylko twój słaby hułałej je tak odtwarza 😛

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Wiesz Agrest że to nieładnie z biednych tak się nabijać? Smutno mi

Taki sobie wybrałeś taki masz. Pewno od ukraińców moda Ci przeszła.  Tam tylko ajfon🤭

5 minut temu, radekz200 napisał:

Jakbys przez chwile pomyślał to byś się domyślił ze zdjecie było w lux jakości zrobione przez ajfona tylko twój słaby hułałej je tak odtwarza 😛

Jakby było dobrej jakości to by na forum nie weszło🤭

Opublikowano
35 minut temu, radekz200 napisał:

@Pafnucy12 macie u siebie w lubelskim takie czarnoziemy?

5A65938D-BA64-4D6B-9C9E-670488B0E891.jpeg

Oddaj naturze 

Mamy takie czarnoziemy podlaskie

Kurna grzmi u nas🙆‍♂️

Opublikowano
25 minut temu, radekz200 napisał:

Czarno biały zresztą 

Opublikowano
55 minut temu, hubertb napisał:

Nie pamietam, ja oryginalnej wiązki nie mam. 

A już sobie poradziłem

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Leszy napisał:

Z którego i w jakim kierunku ten armagedon idzie? 

Tak na południu ujrzałem najpierw...

Się tera roooozlaaaaazło...

Na wschód lezie...i pada

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
8 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Tak na południu ujrzałem najpierw...

Się tera roooozlaaaaazło...

Na wschód lezie...i pada

Trójkąt Warszawa-Płock-Ciechanów to jest od ciebie na wschód czy na zachód, czy może północ, bo chyba nie południe ;)  

Opublikowano

no dobra Panowie... teraz sie przyznać. którego kobieta pamiętała o Dniu Mężczyzn?

moja pamiętała... 👍

1 minutę temu, Leszy napisał:

Trójkąt Warszawa-Płock-Ciechanów to jest od ciebie na wschód czy na zachód, czy może północ, bo chyba nie południe ;)  

se zobacz dzie Kock...

Opublikowano
32 minuty temu, Agrest napisał:

Taki sobie wybrałeś taki masz. Pewno od ukraińców moda Ci przeszła.  Tam tylko ajfon🤭

Jakby było dobrej jakości to by na forum nie weszło🤭

Nie nie. Samsungi maja i hajweje choć do niedawna jeden miał nokie z klawiszami. Pisałem kiedyś jak córka jednemu zamówiła twardy telefon bi chciał taki żeby nie uszkodzić szybko go. Zamowila mu Hammera i dzwoni typ sprzedający pyta jaki kolor tego Hammera a ten mu ujów nasłał że on żadnego Hammera nie chce bo go niestac i jeździ laguną

Opublikowano
7 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Oby bokiem Poszło 

Wody nie Potrzeba. 

toż chyba chcesz klęski???

Opublikowano

cze chłopaki jutro likwidukę konto pozdrawiam wszystki tu nie da się już ani pisać ani czytać tylko podkopywanie wieczorem jeszcze wejdę i adijos 🙋‍♂️ zgody wszystkim życzę...

• Haha 3
  • Confused 2
Opublikowano
7 minut temu, Pafnucy12 napisał:

no dobra Panowie... teraz sie przyznać. którego kobieta pamiętała o Dniu Mężczyzn?

moja pamiętała... 👍

se zobacz dzie Kock...

Moja też. Powiedziała że mnie wygrzmoci jak piorun jabłonkę... No i prezent dostałem 

5 minut temu, Qwazi napisał:

Mieciu 🤔🤔🤔🙆🤦

Phi słabo. Jak byś napisał Ty tak jak ja hajweja to bym się pytał czy chodziło Ci o telefon marki Huawei czy o highway 

7 minut temu, slawek74 napisał:

cze chłopaki jutro likwidukę konto pozdrawiam wszystki tu nie da się już ani pisać ani czytać tylko podkopywanie wieczorem jeszcze wejdę i adijos 🙋‍♂️ zgody wszystkim życzę...

il_1080xN.4555702890_lwyf.jpg

6 minut temu, Pafnucy12 napisał:

A Ty co? oczadział??

Zbiesił sja

• Haha 4
Opublikowano
12 minut temu, Pafnucy12 napisał:

moja pamiętała... 👍

se zobacz dzie Kock...

To nie po drodze dla taj burzy ;) 

Opublikowano
10 minut temu, slawek74 napisał:

Trzeba jakie przejęcie pożegnalne zrobić. Może temat założyć specjalny na takie pożegnania? 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Leszy napisał:

To nie po drodze dla taj burzy ;) 

a dość łagodna ta burza. jedynie delikatnie pohałasowała...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v