Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Pafnucy12 napisał:

w ...tym tym też...

nie ma to żadnego smaku.

przyjedź Pioter kiedy do mnie na truskawki prawdziwe. obiecuję że na nowo polubisz ten smak.

Ja też nie przepadam 😊

Opublikowano (edytowane)

bardzo mnie zmartwił Twój wpis Piotrze...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
2 minuty temu, MonteChristo napisał:

Ja też nie przepadam 😊

no iii?

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

bardzo mnie zmartwił Twój wpis Potrze...

Nie wiem co w tym widzieć, takie jabłka na przykład... Tylko sok niezły. Jedyna opcja przyswajania takiej wiśni to wiśniówka ale i to nie za bardzo. 

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Nie wiem co w tym widzieć, takie jabłka na przykład... Tylko sok niezły. Jedyna opcja przyswajania takiej wiśni to wiśniówka ale i to nie za bardzo. 

bo prawdziwych jabłek nie jadłeś. te terajsze, to.... takie kartofle na surowo...

Opublikowano
14 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A i zapomniałem , może jakąś zgrabiarke karuzelową byście polecili 🤔 oczywiście do c330 

Hyboba Ci sorzedam. Mam oryginalnego PZ. Trochę lżejszy od Mesko czy Kuhna. Do ciapka idealny, chociaż ja grabiłem siuntką 

PS oczywiście nadziei na transakcje nie mam🤷

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

bo prawdziwych jabłek nie jadłeś. te terajsze, to.... takie kartofle na surowo...

U mnie jabłonie jeszcze dwie takie co mają może i tyle lat co Ty albo niewiele mniej. Z czego tylko z jednej sok jako taki wychodzi.

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Znam osobiście  prawie podobna osobę w tym przypadku

Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

Kuhn ga 300 

Ooo made in france , to będzie dobre ,  3m to liczą już z pokosem  🤔 czy szerokość śmigła ?

10-12 ha to ile dni będe grabił ?

Opublikowano

jakiś deszczośnieg z nieba leci...

cza chyba iść na yt. Rysiek ma jarek ogarek jakie ciekawe filmy? dał bys link?

Opublikowano
14 minut temu, Qwazi napisał:

Hyboba Ci sorzedam. Mam oryginalnego PZ. Trochę lżejszy od Mesko czy Kuhna. Do ciapka idealny, chociaż ja grabiłem siuntką 

PS oczywiście nadziei na transakcje nie mam🤷

Ja się chce rozwijać a nie cofać 🙄

Opublikowano

żeś sie Marcin rozpędził... cięzkie czasy idą , a Ty rozwój i rozwój...

jeszcze chwila i Jondra kupisz... 🙆‍♂️

Opublikowano
59 minut temu, szymon09875 napisał:

Johnny do kupienia 

Sprzedaje ;)

I się zastanawiam czy 150 nie będzie mało 🤔

IMG_20230308_183043.jpg

Czemu nie zacząłeś gadki od rego że sprzedajesz? Na krótkie i po ponad 200. Lux towar ludzie wezmą

53 minuty temu, marulekk napisał:

Patrzta co swoim kobietom zrobiłem 😎

IMG_20230308_182430_381.jpg

Lubisz czasem trochę pokucharzyć?

52 minuty temu, Agrest napisał:

Nie, to drewnopopulus🤣

Temu do lasu do roboty by chciał?

52 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Chłopaki  wały przegubowo teleskopowe Waryńskiego to godne zakupu ???

Jak wszystko Waryńskiego. Chińczyk z ładna naklejka 

• Haha 1
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, hubertb napisał:

Jest to nie do osiągnięcia w XXIwieku i Polskim klimacie. Jednak możesz sporo sam wyprodukować. 

Zależy co po prostu zjadasz. Dla mnie większość owoców mogłaby nie istnieć. Ryby tak samo. Ciasta, placki - również. Mi w zasadzie do przeżycia wystarczy chleb, ziemniaki i mięso. Teraz już nawet mleka nie.

bluźnisz 🤦‍♂️ ciasta dżemy owoce 👍 mniam rybka 👍

• Like 1
Opublikowano
52 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Zależy co po prostu zjadasz. Dla mnie większość owoców mogłaby nie istnieć. Ryby tak samo. Ciasta, placki - również. Mi w zasadzie do przeżycia wystarczy chleb, ziemniaki i mięso. Teraz już nawet mleka nie.

Pjoter organizm jakichś tam witamin potrzebuje do pracy. Spojrz na tych głupich wegan, mięsa nie jedzą a witaminę b12 zarzucają 

Opublikowano
50 minut temu, Pafnucy12 napisał:

mam wrażenie że Ty dobrego nie próbowałeś i stąd takie wstręty...

No teraz te truskawki dobre znaleźć to...

48 minut temu, Baks00 napisał:

Jeden lubi schab inny woli mostek.....

A ja wolę inne mięso te co nie ma kostek 

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

No teraz te truskawki dobre znaleźć

ta daąąą...

Opublikowano
46 minut temu, MonteChristo napisał:

A ja wolę c***ę bo tam nie ma kostek

Świnio! A dlaczego ch..ę A nie ch..je? 

34 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Mutsu pojedz. Tylko muszą być dojrzałe 

33 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

J.w.

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

6 minut temu, Łolek napisał:

Kuhn ga 300 

Ooo made in france , to będzie dobre ,  3m to liczą już z pokosem  🤔 czy szerokość śmigła ?

10-12 ha to ile dni będe grabił ?

rok🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v