Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Maniek Ty miałeś mi pomóc za wszelką cenę go resocjalizować a nie do lenistwa nas obu nagabywać

No i ojca przewodnika w to nie mieszaj 

Ale łon grypsujący...może się nie dać🤷...taka indywidualność 

A w ogóle to po co mu ta resocjalizacja ...potrzebne to🤔

4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

eeeechchch...

Na miękko Zbyniu...i nic nie podpisuj🤭

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

kto podniesie rękę na władzę władza tą rękę odrąbie!

brutalnie... może tylko kciuka ma początek?

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Na miękko Zbyniu...i nic nie podpisuj

o co to to nie.

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Się nie przejmuj zbytnio 

Widzisz Zbyszek po drodze spotkamy wielu ludzi którzy tak Ci powiedzą. Ale czy oni chcą Twojego dobra? 

3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

daj chociaż przeczytać program wyborczy...

Jeszcze nie czas. Teraz lewica probuje każdemu ukraść program wyborczy, nawet kolodziejczak coś zaczyna mordą klapać ze deweloperzy powinni 20% mieszkań oddawać dla plebsu. Cierpliwości proszę 

Mówią że bmw to stan umysłu 

A Zetory dużo palą! A zachodnie to drogie w serwisie!

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Widzisz Zbyszek po drodze spotkamy wielu ludzi którzy tak Ci powiedzą. Ale czy oni chcą Twojego dobra? 

Mieciu nie nękaj starszych 

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

A w ogóle to po co mu ta resocjalizacja ...potrzebne to

a se coś ubzdurał. zamiast mnie zrozumieć, to próbuje przekonać że inaczej jest.

to droga donikąd... niestety.

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Ale łon grypsujący...może się nie dać🤷...taka indywidualność 

A w ogóle to po co mu ta resocjalizacja ...potrzebne to🤔

Na miękko Zbyniu...i nic nie podpisuj🤭

Te! Nie demoralizuj mojego podopiecznego! On wystarczająco zdemoralizowany! Narkomanowi na odwyku też byś działkę dał?!

Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

eeee... chyba Ty ...ten starszy...

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Ło Matko, wysoko mierzyta🤔

Obajtek też kiedyś był pospolitym wójtem który chciał za wszelką cenę zamknąć firmę swojego wujostwa. On nie mierzył wysoko, on się wybił na wiedzy. Wiedzy której pisowcy nie chcą żeby przekazywał dalej 

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Znaczy, że zamierzasz podpis złożyć 🤔

no właśnie nie...

Opublikowano
10 minut temu, gregor1284 napisał:

Przecież oni sami jeżdżą bmw. Może przerwę gdzieś pod knajpą mieli 

byłem w Gdańsku niedawno to tajniaki E61 kogoś trzymali

kto by się spodział , ciemne "stare" bmw kombi...

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Te! Nie demoralizuj mojego podopiecznego! On wystarczająco zdemoralizowany! Narkomanowi na odwyku też byś działkę dał?!

Są sytuacje, kiedy alkoholikowi musisz podać alkohol, bo zejdzie🤷

Opublikowano

images (1).jpeg

5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

a se coś ubzdurał. zamiast mnie zrozumieć, to próbuje przekonać że inaczej jest.

to droga donikąd... niestety.

To się jeszcze okaże!

Twardy bądź nie poddawaj się 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v