Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Coś mi się widzi że maczasz w tym palce... 🤭

Nic to nie da fakty są takie jakie podałem i taka jest aktualna cena na dziś.... 

Nawet cena na tym lipnym cenniku jest źle wyliczona.. Bo jak może byc cena 1,19 gdzie jest wyliczone  1,12 +dopłata ilościowa co daje już 1,12+0,28 =1,4... A jeszcze trza parametry doliczyć bo 1,12 jest wyliczone przy 3,2 b i 3,5 t.... A cena końcowa to 3,2b i 4 t.... 

Jakis głąb z matematyki to podrobił.. 🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
5 godzin temu, strsw33 napisał:

Cześć panowie chce się przenieść z mlekiem do Reno Pico Ciechanów może ktoś jakieś opinie warto?

A ty czasem nie Jogo 

Podobno za grudzień jeszcze nie wypłacili 

O moich udziałach pewno mogę zapomnieć 

Opublikowano
32 minuty temu, alfa napisał:

Byc może nie mówię że nie 

Jest gość co twierdzi, że dostał taki cennik. Z drugiej strony jest @Bogdan_ja, który twierdzi że to sfałszowany cennik. Poczekamy zobaczymy. Jak się okaże, że jest przerobiony to ja tam już sam ruszę znajomych. 

Opublikowano

Człowieku nawet ceny końcowe  są zle policzone.. Jakiś glaB to podrobił. 

🤭

45 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Coś mi się widzi że maczasz w tym palce... 🤭

Nic to nie da fakty są takie jakie podałem i taka jest aktualna cena na dziś.... 

Nawet cena na tym lipnym cenniku jest źle wyliczona.. Bo jak może byc cena 1,19 gdzie jest wyliczone  1,12 +dopłata ilościowa co daje już 1,12+0,28 =1,4... A jeszcze trza parametry doliczyć bo 1,12 jest wyliczone przy 3,2 b i 3,5 t.... A cena końcowa to 3,2b i 4 t.... 

Jakis głąb z matematyki to podrobił.. 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)

Te cenniki to zmora tych wielkich co twierdzili ze tylko oni mogą 🤭

Zacytowałem siebie bo policzyłem to wcześniej... 🤷‍♂️

Witejus nie potrafisz tego ogarnąć 🤭

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, karol091193 napisał:

Weźcie się spotkajcie przy litrze bimbru. Pogadacie i sobie strzelnice liścia na zgodę 🤭 tylko mnie zaproście to chociaż sobie popatrzę 😅

Ja tam się nie kłócę a bimberek to chętnie. Tym bardziej że i Filipów i okolice znam :) nawet w tamtejszym sklepie przymleczarnianym się kupowało. Z drugiej strony pisze mi dostawca, że dziś dostał taki cennik. 

Edytowane przez MlekpolLover
Opublikowano

Panowie, nie zachowujmy się jak dzieci, nie ma tutaj powodów do sporu. Jaką rzeczywista cenę ma ta Rospuda to już mniej istotne, jeżeli jest taka niska jak na tym cenniku to współczuję bo to bankructwo. Życzę nam wszystkim żeby te obniżki w każdej z mleczarni były tylko chwilowym kryzysem i latem rzeczywiscie wszystko wróciło do tendencji rosnącej ceny, pracujmy za godne pieniądze za naszą ciężka pracę 💪

• Like 5
Opublikowano
21 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Ja pierdziu jak kole mlekpol bo to jest realna konkurencja bo oni biorą na Filipowie... 

Nie mogą uwalić ceny bo do Rospudy przejdo dostawcy 🤭

Ej już nie przesadzaj. Wielu uważa, że takich mleczarni jak Rospuda jest zdecydowanie za mało. To nie jest konkurencja dla Mlekpolu czy Mlekovity i niech się jej wiedzie. Takie to dyskusje jak to, że kilka kilometrów na północ od Filipowa powstała tajna drukarnia, prowadzona przez dostawców Rospudy i żeby sabotować swoją mleczarnie kolportują podrobione cenniki.

Opublikowano
3 godziny temu, alfa napisał:

@MlekpolLover dostanie odpowiedź od mleczarni i będziemy gadac wtedy narazie bardziej realny wydaje mi się ten kolegi mlekpol . A za co prokuratur ? Że ktoś wstawił cennik który od kogoś dostał lub znalazł w necie   ? Zgłaszaj bogdan sprawę na policję

Znałeś tego dostawce co dzisiaj zginął w wypadku?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, MlekpolLover napisał:

Ej już nie przesadzaj. Wielu uważa, że takich mleczarni jak Rospuda jest zdecydowanie za mało. To nie jest konkurencja dla Mlekpolu czy Mlekovity i niech się jej wiedzie. Takie to dyskusje jak to, że kilka kilometrów na północ od Filipowa powstała tajna drukarnia, prowadzona przez dostawców Rospudy i żeby sabotować swoją mleczarnie kolportują podrobione cenniki.

Macie ładny dym w tym mlekpolu ponoć skoro do takich praktyk się zniżacie.....Ci co przeszli do Rospudy kilka lat temu nie bez powodu to zrobili... Pewnie następna fala odejść i bunt 🤭

W sumie co się dziwić jak mlekpol uwala i tak słaba cenę..... 🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, radekz200 napisał:

Znałeś tego dostawce co dzisiaj zginął w wypadku?

Ja go spotkałem kilka tygodni temu. Z początkiem roku przeszedł z Piątnicy do Giżycka. 

7 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Macie ładny dym w tym mlekpolu ponoć skoro do takich praktyk się zniżacie.....Ci co przeszli do Rospudy kilka lat temu nie bez powodu to zrobili... Pewnie następna fala odejść i bunt 🤭

W sumie co się dziwić jak mlekpol uwala i tak słaba cenę..... 🤣🤣🤣🤣

No jest ... i co zrobisz ... takie życie 

Opublikowano

3 godziny temu, karol091193 napisał:

Weźcie się spotkajcie przy litrze bimbru. Pogadacie i sobie strzelnice liścia na zgodę 🤭 tylko mnie zaproście to chociaż sobie popatrzę 😅

Niedziela za duzo czasu, wezma die jutro do roboty to i pisac nie beda miec czasu 😉

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

To policz sobie ile to jest 1,12 +0,28... 🤭Jakis analfabeta to stworzył... 🤭

Nie ma cennika na luty, będzie około 10 lutego... Żaden dostawca Rospudy na dziś nie ma cennika na luty. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v