Przez
WeronikazLodzi
Nigdzie nie mogę znaleźć informacji więc może eksperci z tego forum coś pomogą.
Kupiłam kapustę do kiszenia i ma na sobie: czarne kropki na liściach, czarne nerwy wewnątrz i ciemne kółka na głąbie. Czy w ogóle taka kapusta nadaje się do kiszenia. Wg. szczątkowych informacji z internetu - nie.
Czy potrafił by ktoś określić co to jest i czy faktycznie nie nadaje się do kiszenia.
Kapustę kiszę w całości więc tylko jedna czy dwie główki chce posiekać aby obrzucić tym kiszone główki.
Jeśli gdzieś na forum jest odpowiedź chętnie ja przeczytam, ale już próbowałam szukać i nie mogę znaleźć nic ze zdjęciami. A skoro to agroforum to mam nadzieję znaleźć kogoś kto się na tym zna. Rolnikiem nie jestem więc szukam tu pomocy 😊
Rekomendowane odpowiedzi
Zawór kapusta 1 obwodowy regulacja
New Holland TD5040
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się