-
Podobna zawartość
-
Przez mx_racer
Witam mam nietypowe pytanie wymieniam olej w skrzyni w swoim JD 5100Ri w instrukcji jest napisane ze wchodzi 55l odkręciłem korki spustowe są dwa tak pisze w instrukcji wszystko niby okej olej leci ale zleciało mi raptem ze 30-35l mimi tego że był stan w ciągniku dodam ze ładowacz i ramiona podnośnika są opuszczone. O co może chodzić? Gdzie te 20l mimo stanu się zadziało?
-
Przez maniek0987
Mam podłączony ładowacz czołowy do złącza power beyond, a teraz chcę przerobić żebym mógł do niego również podłączyć inne maszyny na load sensing. Dlatego muszę wymienić kawałek rurki na wąż, a wiem że to nie są typowe końcówki stosowane w wężach hydraulicznych i nigdzie nie mogę znaleźć jakie one są. Może ktoś z was również robił taką zmianę i jest mi w stanie pomóc? Szukam także gniazd szybko złączy hydraulicznych według katalogu, które pasują do tego power beyonda, ale po wpisaniu numeru tego najmniejszego nie pokazuje go w żadnym sklepie (AL176812).
-
Przez Loczek2000
Witam poszukuję właścicieli ciągników johndeere od modelu 6090 M do 6120 M, W celu zapytania się ile mocy wpisali wam w dowód rejestracyjny ciągnika.
-
Przez Camry
Witam w gałce zmiany biegów wyleciały przyciski ,czy to się kupuje osobno czy trzeba całą gałkę. Może macie jakiś patent aby to naprawić. Przy okazji podpowiedzcie gdzie dostanę najtaniej , dzięki.
-
Przez Gość
Witam, chciałabym zamontować do john deere 5r wolny spływ, potrzeby do rozrzutnika żeby hydraulika sie tak nie grzała, i moje pytanie brzmi czy mozna bezpośrednio podłączyć złączkę pod zawór power beyond pod krociec z oznaczeniem R bądź P czy lepiej pociągnąć dodatkowy waz i bezpośrednio do skrzyni. W skrzyni jest nakrętka na imbus. Rozrzutnik ma średnie zapotrzebowajie na wydajność hydrauliki. Dzięki za poradę.
-