-
Podobna zawartość
-
Przez TheDawcio1
witam czy ktoś mógłby mi pomóc axion 840 gaśnie czasami i przy próbie odpalenia kręci i kopci mocno na czarno, wydobywający się dźwięk taki brzęk przy pompie paliwa wysokiego ciśnienia. Po zresetowaniu nie ma tego dźwięku i odpala normalnie aż do następnego zgaśnięcia prosiłbym o pomoc
-
Przez ursus55
Witam grupowiczów czy ktoś się orientuję jakim momentem dokręcać głowice w claasie dominatorze 105 silnik Mercedesa OM 360 i jaki luz zaworowy powinien być? Proszę o pomoc z góry wielkie dzięki
-
Przez Kamillo1992
Witam Was wszystkich zarazem fanów claasa jak i innych marek.
Pisze ponieważ mam problem z swoim claasem arionem 640 12 rok ciagnik po nocy zapala działa bez zarzutu idealnie biegi rewers podnośnik problem się pojawia gdy po nagrzaniu ciagnika zgasze go I zapale ponownie i jest brak reakcji na gaz rewers i hydraulikę itp problem znika po wyłączeniu produ na 20 minut i wszystko działa bez zarzutu. Dodam że ciagnik zakupiłem używany wymieniłem wszystkie filtry i oleje. Brak jakiego kolewiek bledy dodam tez ze po diagnozie komputerowej tez nie ma bledu. Kieruje się do was o pomoc i porady. Może ktoś z was miał taki przypadek????
-
Przez oreł
Witam mam błąd 765d w claasie axione 830 na hexashift czy to ten czujnik mam winę? Ktoś może miał z tym styczność
-
Przez marcin2645
witam czy ktoś mógłby mi pomóc
axion 840 gaśnie czasami i przy próbie odpalenia kręci i kopci mocno na czarno, wydobywający się dźwięk taki brzęk przy pompie paliwa wysokiego ciśnienia. Po zresetowaniu nie ma tego dźwięku i odpala normalnie aż do następnego zgaśnięcia
prosiłbym o pomoc
-