Kupię URSUS 4514
Przez
tomaszgom, w Giełda rolna - rolnicza
-
Podobna zawartość
-
Przez wieslawa_olo
Do sprzedania agregat z hydropakiem talerzowy. Szerokość 3m. Cenię 16500zl. 726461262
Mam tez siewnik do kukurydzy Unia Delta K4 . Czterorzędowy.
-
Przez tomek_380
witam,
tak jak w temacie sprzedam kilka rzeczy.
do sprzedania:
-spawarka bester-250 ------ 450 zł
-rozsiewacz KOS ------- 400 zł
-krajzega ( silnik + pas transmisyjny + stół)
-śrutownik ------- 350 zł
-pompa hydroforowa -------- 500 zł
-sieczkarnia ręczna
miejscowość Korczew powiat Siedlecki
tylko odbiór osobisty
Urządzenia przez ostatnie lata nieużywane, stały w garażu - ogólnie powinny być sprawne, ale nie dam sobie ręki uciąć bo nie sprawdzałem czy działają
zainteresowanym wyślę zdjęcia na priv / email ponieważ załączniki mają za dużą objętość dla tego forum
-
Przez wieslawa_olo
Witam. Szukam agregatu uprawowo siewnego szerokości 3m. Może ktoś ma coś interesujacego na sprzedaż? Najchętniej rozglądam się za agromaszem.
-
Przez delta6583
Witam, kupie kosiarkę bijakową o szerokości między 1.6m a 2m jakaś różnica o 10cm może być koniecznie z przesuwem bocznym hydraulicznym może byc do remontu, poprawek budżet zależy od stanu i marki preferowane marki zagraniczne lokalizacja podkarpacie, lub okolice
-
Przez rolnik9
Witam,
mam do sprzedania siewnik do kukurydzy Monosem PNU 4 - rzędowy z podsiewaczem do nawozu. Siewnik w dobrym stanie, po sezonie. Lokalizacja 28-520 Kamienna. Cena 9500 zł do negocjacji wiadomo. Siewnik pracuje u mnie od 5 sezonów. Naprawy, przeglądy wykonywane na bieżąco. Więcej info na priv
-