Wyciek ze zwolnicy zetor proxima 85
-
Podobna zawartość
-
Przez Inversor
Po 2 tygodniach przestoju pod dachem Zetor 6341 Super 2000r. stracił tylny napęd. Po wrzuceniu biegu i puszczeniu sprzęgła rusza dosłownie centymetr, dwa i dalej nie jedzie.
Przedni napęd działa, ciągnik jeździ tylko na przedni napędzie. Wałek WOM działa.
Czy jest coś co jeszcze mógłbym sprawdzić przed zdejmowanie plecaka i dobraniem się do tylnego mostu?
Co dziwne ciągnik był wcześniej używany na lekkich pracach, czyli rozsiewacz do nawozu i opryskiwacz i wszystko działało.
-
Przez Davidmix
Witam mam wyciek z wałka wom w zetor 7245.
Czy po odkręceniu tej obudowy mam wyciągnąć cały wałek wom aby dostać się do uszczelniacza??
-
Przez tomek14
Witam mam pytanie co się stanie gdy w skrzyni biegów i tylnym moście w zetorze 7211 będzie za dużo oleju do zetora wchodzi 32l co sie stanie jak bedzie 40 l ?
-
Przez Bartmk
Witam wszystkich, panowie mam problem z wyciekiem przy zwolnicy prawej w moim zetorku, kwestia tego że nie wiem do końca gdzie jest przyczyna.Zrobilem kilka zdjęć aby pokazać skąd leci zaznaczę że spore ciśnienie było w zwolnicy lewej po odkreceniu korka wlewowego,ale tam nie ma problemu z jakimkolwiek wyciekiem..., w prawej ciśnienia żadnego nie było.Kiedys z okolicznym mechanikiem wymieniłem tylko uszczelniacze i łożysko koła,ale myślę że nie ma to związku z obecnym wyciekiem. Proszę o jakąś radę z góry dziękuję.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Proxima Plus 90 urywające się mocowanie dźwigni rewersu
Zetor Forterra & Brona talerzowa