Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ano poczytałem. Hmm 🤔 dlatego lepiej nic nie mieć i być dziadem 🙄 nie masz nic to Tobą gardzą a jak coś masz to jeszcze bardziej Tobą gardzą 🤔

Jak nie masz nic, to jeszcze się z ciebie śmieją a jak coś masz to ci źle życzą żeby Ci się nie wiodło takie te ludzie w większości są 

• Like 4
Opublikowano
8 minut temu, pedro2 napisał:

Czemu zawzięty? Po prostu mam ubaw z rudych zawistników tak jak Ty... 

Ty z tego ubawu to ugryziesz się we własną d*pę za chwilę, żółć ci oczy zalała i już nie wiesz do kogo ,co piszesz🤓

Opublikowano

O siusiowym 

1 minutę temu, Łolek napisał:

Jak nie masz nic, to jeszcze się z ciebie śmieją a jak coś masz to ci źle życzą żeby Ci się nie wiodło takie te ludzie w większości są 

Mnie to od samego początku źle życzyli 🤔

Opublikowano
15 minut temu, Łolek napisał:

Ja nic takiego nie myślę 

Opublikowano
17 minut temu, Łolek napisał:

Dlatego bardzo się nie wychylam bo pełno hejtu by było 🤔z mojej bidy🙄

Opublikowano
3 minuty temu, stempos1980 napisał:

Dlatego bardzo się nie wychylam bo pełno hejtu by było 🤔z mojej bidy🙄

Każdy ma jak ma, jeden lepiej drugi gorzej ale czy to jest tak naprawdę ważne kto czym jeździ czy jak mieszka czy ile ma na koncie, dla mnie nie ma to najmniejszego znaczenia nie w ten sposób dobieram sobie kolegów 

• Like 6
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Nikt stąd panie, Rodaki "a na co Ci to a po co Ci to." i inne takie 

A to jest standard. I tak jak @Łoleknapisał dopóki było ciężko i trza było byc nieraz od kogoś zależnym to i "kolegów" kilku było bo wiedzieli że wyjścia nie ma i da się coś wyciągnąć. A jak już deko od dna się odkleilem to zaraz krzywo patrzą :D tylko że to akurat od samego początku wiedziałem i się pod ch*j nie dałem załadować :D

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Ja bym musiał coś kupić, ale co ? 🤔 Caddym narazie się wożę 😉 ale coś innego by mi się przydało :o

Seat Leon 🙋‍♂️😂

• Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał:

Ja bym musiał coś kupić, ale co ? 🤔 Caddym narazie się wożę 😉 ale coś innego by mi się przydało :o

Syn grubego Krzycha ode mnie sprzedaje passerati

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Każdy ma jak ma, jeden lepiej drugi gorzej ale czy to jest tak naprawdę ważne kto czym jeździ czy jak mieszka czy ile ma na koncie, dla mnie nie ma to najmniejszego znaczenia nie w ten sposób dobieram sobie kolegów 

Tu się na 1000000% Zgodzę.

Teraz pasowało by jakiego Rabarbaru się napić 🤔🥃 

4 minuty temu, szymon09875 napisał:

Musisz sobie coś kupić.

Taki jaki ci potrzebny na twoje potrzeby tylko nie BMW 🤦

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v