Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grys nie cytuj poprzednich odpowiedzi.

U nas we wtorek też był serwis na ten problem nie wchodziło A i przez chwilę nie chciało wejść D wymienili tak zwaną krańcówkę to jest taki czujnik z kulką na końcu , u nas nie działał i jak go serwisant wykręcił i poruszał ta kulką i zaczął działać .

Opublikowano

i tak i nie  to znaczy byl jakisz szpec i okazało sie ze podczas jazdy załancza inna mape niby z tym podniesieniem mocy ale kontrolka się nadal nie zaświeca dawka paliwa wzrasta turbina bardziej pompuje mapa silnika sie zmienia ale kontrolka się nie zaswieca i albo im wierzyć na słowo to znaczy jezdziłem w kabinie z serwisantem i podłączonym kompem pod sterownik silnika i widziałem że parametry się zgadzają ale kontrolka nie zaswieca sie i on nie wie dla czego albo mnie w uja ładowali i nie chce im sie tego znaleść i zebym im dał spokój coś mi napokazywali sam nie wiem 

Opublikowano

jak tam panowie wasze valtry działają ktoś jakieś spostrzeżenia ciekawostki a na marginesie u mnie jak włączę  AC to jest taki nieprzyjemny zapach jakby starością ma ktoś coś podonego jak to rozwiązać 

Opublikowano

nagrywane telefonem było więc może dla tego, w kabinie normalnie słychać a nie miałem okazji z zewnatrz na żywo bo zawsze ja kieruje, korzystam puki mogęchłopaki urosną to mnie wygryzą z kabiny 😁   szerokość 4x45cm na filmie jest obciążnik 850kg bo było mokro ale normalnie do pługa zakładam 500kg i jest ok 

Opublikowano

no nie powiedział bym że lekki na stronie nr 2 jest zdjęcie jak był przywieziony to bez żadnego balastu jak się nacisneło za tylną skibę przud się podnosił ale z balastem ok pług jest długi wiesz kupiłem go ze zdjęć z NL ale działa jestem zadowolony jakie ceny u nas wołają za pługi?

Opublikowano

to mnie wyszedł z transportem coś koło 13tyś i kupiłem odkładnie po 300zł szt najpierw wziąłem 3 na próbę te co były połatane i są ok to domówiłem resztę trzeba tylko założyć . Ja bym był za kvernelandem aon nie jest do 55cm bo wszystkie u znajomych sa do 55 to by była baja 3 skiby a zajmował by 165 ale 4 też się nie bój chyba że ciężkie ziemie u mnie na lekkich C 1 ,2 na ciężkiej B 4 to chyba najciężej